Tätä mieltä lukijat ovat sänkyakrobatiasta

Onko Kamasutra tuttua kauraa sinulle, vai venytkö enintään perinteiseen lähetyssaarnaaja-asentoon sängyssä? Helmen lukijat paljastivat, millaisiin akrobaattisiin suoritukseen he taipuivat seksiä harrastaessaan.

Helmi kysyi lukijoiltaan viime viikolla, millaisiin akrobaattisiin suorituksiin he taipuivat sängyssä. Osa (18 %) kertoi olevansa harrastustaustansa takia notkeita, eikä erikoisimmatkaan asennot sängyssä olleet vaikeita, kun osa (21 %) taas luotti tuttuihin ja turvallisiin seksiasentoihin parinsa kanssa puuhastellessa. Valtaosa vastaajista (61 %) kertoi taipuvansa tarpeeksi harrastaakseen nautinnollista seksiä, mutta jättävänsä akrobaattisuoritukset suosiolla joogamestareille.

Vastaa Helmi-kaupan uuteen seksiaiheiseen kyselyyn!

Kultaisen keskitien kulkija

Valtaosa vastaajista, 61 prosenttia, kertoi olevansa kultaisen keskitien kulkija: taipuvansa sopivan akrobaattisiin asentoihin, mutta jättävänsä suosiolla joogamestareiden mahtisuoritukset muille. Osa muistutti, että seksiin ryhtyessä saattaa leikin tiimellyksessä huomata olevansa notkeampi kuin kuvittelikaan!

– Kun aktiin ryhtyy, niin huomaakin, että saattaa olla notkeampi kuin tiesikään olevansa. En nyt sano, että venyisin moninkerroin, mutta en ole ihan kankikaan.

– Riippuu tilanteesta. Joskus, kun on kiire tai hillitön himo, riittää lähetyssaarnaaja. Sitten kun on aikaa ja tekee mieli leikkiä enemmän, voi harrastaa akrobatiaakin.

– Montaakin ns. "perusasentoa" voi piristää vaikka vain vaihtamalla jalan paikkaa tai nostamalla jalkaa. Pidän itseni notkeana perusliikunnalla ja venyttelyllä, sillä pääsee yllättävän pitkälle. Uusia asentoja on kiva kokeilla, kunhan ei mene liikaa räpellyksen puolelle.

– Seksi ei tarvitse ihmeellisiä akrobatiakykyjä, vaan mielikuvitusta. Vaihteeksi tuolilla puoliksi seisten tuntuu tosi hyvältä, toisinaan taas molemmista tuntuu hyvältä vain kyhnöttää ihan lähekkäin peiton alla. Monta paikkaa on vielä kokeilematta. Monta Kamasutra-temppua myös, joita en aio ikinä kokeilla.

Perinteinen on paras

21 prosenttia vastaajista totesi tyytyvänsä perinteisiin asentoihin seksipuuhissa. Miksi mennä merta edemmäs kalaan? Eihän seksissä ole kyse urheilusuorituksesta, muistutti osa vastaajista. Perinteiset yksinkertaiset asennot tuntuivat monen mielestä yksinkertaisesti parhaalta.

– Äh, kuka nyt oikeasti haluaa seksin tiimellyksessä heitää jalkansa niskan taakse?

– Kyllä tykkään muistakin kuin lähetyssaarnaajasta, mutta laukeaminen onnistuu toistaiseksi vain tässä asennossa. Muitakin asentoja kyllä kokeillaan ja käytetään.

– Seksi ei ole mitään urheilua. Notkeutta kyllä löytyy, mutta sänkypuuhissa perinteinen vain tuntuu parhaimmalta.

Notkea taipuu moneen

18 prosenttia vastaajista paljasti olevansa akrobaatti vertaansa vailla, eikä hankalimmatkaan asennot tuottaneet vaikeuksia sängyssä. Notkeus oli monelle peruja tanssiharrastuksesta tai vaikkapa joogasta.

– Notkea nainen taipuu moneen sängyssä: ei käy tylsäksi ja partnereitakin tuntuu kiihottavan.

– Harrastin tanssia pitkään ja siksi olen erittäin notkea nykyäänkin. Monesti ovat miehet lähteneet siltä istumalta mukaani, kun olen kertonut, ettei ole asentoa, johon jalkani eivät taipuisi...

– Ihanaa, kun on notkea. Voi liikkua ja nauttia vapaasti, hieroa toisiaan kehoilla. Olen mm. joogannut ja liikkunut paljon koko ikäni.

– Harrastustaustani vuoksi olen hyvin notkea myös sängyssä. Mieheltä en vaadi sen kummempaa notkeutta, riittää että pysyy mukana menossa.

Kipinää vällyjen väliin – tutustu Helmi-kauppaan!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat