Piristä vanhaa suosikkia: Näin teet lähetyssaarnaaja-asennosta jännittävän

Mausta vanha kunnon asento uusilla tempuilla!

Lähetyssaarnaaja-asentoa kutsutaan usein tylsäksi, vaikka se on kaikeka muuta: helppo, yksinkertainen asento, joka sallii intiimin kokovartalokontaktin ja kiihottavan silmiin tuijottamisen. Jos kuitenkin kaipaat jotakin lisää, askmen.com tulee apuun: lue tästä vinkit lähetyssaarnaaja-asennon parantamiseen!

Jalat koukkuun… ja ylös!

Nosta lantiotasi hieman niin, että jalkapohjat ovat patjaa vasten. Koukista polvia hieman. Voit myös kietoa jalkasi miehen ympärille niin, että jalkateräsi ovat hänen takapuolensa päällä. Tässä asennossa myös naisen klitoris saa huomiota. Muutos on hyvin pieni, mutta valtavan tehokas!

Kokeilkaa myös televisiosta tuttua kikkaa: nosta jalkasi hänen olkapäilleen. Tässä asennossa kokovartalokontakti on mennyttä, mutta saatat saada tilalle jotakin vielä parempaa. Asennossa mies pääsee työntymään syvälle, joten muista ilmaista selkeästi, jos sinuun sattuu!

Jos et taivu nostamaan jalkojasi hänen olkapäilleen, kokeile kietoa jalkasi miehen ympärille mahdollisimman ylös. Mikäli omaat voimakkaat reidet, purista mies itseäsi vasten.

Jalkojen avaamisen lisäksi voit kokeilla myös sulkea ne. Näin penetraatio tapahtuu erilaisessa kulmassa, ja lihaksesi syleilevät miehen intiimiosia tiukasti, vihjaa Askmen.com.

Mies tekee työn

Seikkailumieliset kokeilevat asentoa, jossa mies polvistuu sängylle ja istuu nilkkojensa päälle. Seuraavaksi mies nostaa naisen syliinsä niin, että hänen takapuolensa ja alaselkänsä nousee; nilkat tai sääret ovat miehen olkapäillä.

Aseta tässä asennossa tyyny alaselkäsi alle, niin sinun on mukavampi olla. Tässä asennossa miehen kädet ovat vapaat hyväilemään naisen kehoa.

Mies voi myös polvistua ja istua nilkkojensa päälle lähelle takapuoltasi. Sen sijaan, että hän heittäisi jalkasi olkiensa yli, hän asettaa kummankin jalan vain toiselle olalle. Jalkojen paikkaa voi myös vaihtaa olalta toiselle, jolloin asentoon tulee vaihtelua.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja