Mitä seksiasento paljastaa miehestä?

Tapailetko uutta miestä? Haluatko tietää, mitä seksiasentonne paljastaa hänestä? Miesten nettisivusto Askmen.com kertoo totuuden.

Miesten nettisivusto Askmen.com paljasti, mitä miehen valitsema seksiasento kertoo hänen maskuliinisuudestaan. Jotkut tykkäävät nopeasta ja rajusta seksistä, kun toiset nauttivat eniten hitaasta ja pehmeästä rakastelusta. Mitä seksiasento kertoo miehestä? Lue alta!

Takaapäin

Mies suhtautuu naisiin etäisesti ja yrittää alentaa heitä aina kun voi. Tämä kumpuaa syvästä epävarmuudesta, jonka kaikki ne lukiossa saadut pakit ovat hänessä aiheuttaneet. Suurimmaksi osaksi torjunnat johtuivat miehen finneistä tai siitä, ettei hän osannut pukeutua muodin mukaan. Nyt kun hänen nassunsa on taas kunnossa ja hän on lukenut muutaman muotiartikkelin, naiset todella haluavat harrastaa seksiä hänen kanssaan (muutaman drinkin jälkeen) – ja mies kokee tämän tilaisuudeksi antaa samalla mitalla takaisin.

Lähetyssaarnaaja

Tämä mies ei tykkää riskeistä ja pelaa mieluummin sääntöjen mukaan. Sen vuoksi mies työskentelee samassa autonvuokrausfirmassa, jossa hän oli jo opiskelujen ohella – sen sijaan, että toteuttaisi lapsuuden unelmaansa tulla trapetsitaiteilijaksi. Miehen onneksi naista ei haittaa, vaikka spontaanius makuuhuoneesta uupuukin. Nainen rakastaa hänen monotonista ääntään ja sitä, että hän tilaa ravintolassa aina samaa ruokaa. Sitä paitsi, jos hän kaipaa seksuaalista valaistusta, hän soittaa tyttöystävänsä veljelle, joka on trapetsitaiteilija.

Lehmityttö

Tämän asennon suosija ei usko raskaan työn raatamiseen. Hän on tottunut siihen, että kaikki tuodaan eteen hopeatarjottimella. Mies on todennäköisesti ainoa lapsi, jonka vanhemmat taipuivat hänen jokaiseen tahtoonsa (voit päätellä sen myös minikokoisesta vuoristoradasta hänen takapihallaan). Hän tykkää mennä sieltä mistä aita on matalin.

Lusikka

Mikään asia maailmassa ei ole tälle miehelle parisuhdetta tärkeämpää. Koko pienen ikänsä miehen kaverit ovatkin tästä pilkanneet häntä, jonka tuloksena miehen itsetunto on melko matalalla. Pelkkä ajatuskin itsensä puolustamisesta saa miehen voimaan pahoin. Ainoa, joka ei moiti miestä, on hänen tyttöystävänsä. Tästä syystä mies auttaa mielellään naista laittamaan hänen kyntensä, vetää tämän mekon vetoketjun kiinni ja antaa naiselle rahaa, kun hän on lähdössä tyttöjen kanssa yökerhoon. Kun nainen sitten sammuu yhteiseen sänkyyn illan jälkeen, miehellä on aikaa lusikoida.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja