Tästä tunnistat pelimiehen – pelaatko samoilla säännöillä?

Jotkut käyvät treffeillä löytääkseen elämänsä kumppanin, toiset vain jännityksen vuoksi. Lue, mistä tiedät, tapailetko sarjadeittailijaa!

Jos et ole koskaan törmännyt mieheen, joka deittailee naisia huvikseen, niin tässä pikaopas: he rakastavat uusien treffien tuomaa jännitystä eivätkä saa tarpeekseen tuosta tunteesta. He ovat innokkaita tapaamaan sinut, käyvät kanssasi parilla treffeillä hyvin nopeaankin tahtiin, mutta siirtyvät sitten uuden saaliin kimppuun.

Mistä sitten tunnistaa pelimiehen, joka liukuu treffeiltä toisille vaikka unissaan? Lue nämä vinkit ennen kuin sydämesi särkyy!

Ota hitaasti

Sarjadeittailijat haluavat edetä nopeasti. He haluavat toisille treffeille hyvinkin pian ensimmäisten jälkeen ja yrittävät viettää kanssasi niin paljon aikaa kuin mahdollista.

Ota siis hitaasti. Odota viikko ensimmäisten ja toisten treffien välissä. Jos hän todella haluaa nähdä sinut, hän odottaa viikon. Jos hän yrittää väkisin saada treffejä aikaiseksi jo aiemmin, tiedät varmasti, mihin hän pyrkii.

Älä ole intiimisti

Sarjadeittailija haluaa päästä pöksyihisi niin pian kuin mahdollista. Pelimiehet rakastavat jahtia, mutta ovat pelissä mukana vain yhdestä ja ainoasta syystä.

Kun olet päästänyt hänet sänkyysi, hän kokee saaneensa, mitä tuli hakemaankin ja siirtyy eteenpäin uhraamatta sinulle enää ajatustakaan. Joten välty sydänsuruilta äläkä riisu vaatteitasi heti – ellet itsekin halua vain sitä.

Kehonkieli kertoo

Kehonkieli kertoo paljon miehestä. Katso, miten deittisi käyttäytyy, kun tapaatte. Jos hän keskittyy täysillä sinuun, tiedät hänen olevan oikeasti kiinnostunut. Jos hänen katseensa harhailee tai hän keskittyy enemmänkin siihen, mitä muut tekevät tai ajattelevat, on selvää, että hänen ajatuksensa ovat muualla.

Jutustelua vai syvällistä keskustelua?

Vältteleekö hän syvällisiä keskustelunaiheita? Jutteleeko hän vain niitä näitä? Tämä osoittaa, ettei hänellä ole mitään kiinnostusta siihen, mistä sinä olet kiinnostunut.

Juttele asioista, joista olet oikeasti kiinnostunut ja jos deittisi sulkeutuu tai vaihtaa puheenaihetta, tiedät, ettei häntä kiinnosta, mitä sinulla on sanottavanasi.

Lopuksi...

Jokainen treffikumppanisi ei paljastu pelimieheksi, mutta on hyvä pitää edellämainitut asiat mielessä, jotta osaat varautua ja vältyt sydänsuruilta.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja