Tapailetko pelimiestä? Ota selvää!

Jakaako mies muillekin naisille huomiota? Onko hänen tekstiviestietiketissään toivomisen varaa? Tunnista pelimies hyvissä ajoin! Tässä viisi selvää merkkiä pelaajasta.

Pelimies tekstiviestittelee liikaa. Pelimies lähettää paljon turhanpäiväisiä, suloisia tekstiviestejä. Hän kyselee kuulumisia, kertoo ajattelevansa sinua ja toivottaa hyviä öitä. Nämä viestit kuuluvat parisuhteeseen, joka on jo vankalla pohjalla. Jos mies kirjoittelee tällaisia viestejä ennen kuin teillä on ollut vähintään neljät tai viidet treffit, hän ei luultavasti ole tosissaan.

Viime minuutin treffipyynnöt. Jos mies lähettää sinulle tekstiviestin keskellä yötä ja kyselee tekemisiäsi, voit olla varma, että hän haluaa seksiä. Pelimiehet lähettelevät myös viattomilta vaikuttavia viestejä, joissa pyytävät sinua spontaanisti ulos vielä samana iltana ja valittelevat loppuviikon olevan kiireinen.

Mies voi vaikuttaa hurmaavalta ja innostuneelta, mutta naisen ei ikinä pitäisi suostua viimehetken treffeihin, ellei ole ollut jo useilla treffeillä kyseisen miehen kanssa. Jos kuitenkin lähdet ulos, älä missään tapauksessa mene hänen kotiinsa, ellet halua vain satunnaista seksiä.

Tuhat viestiä tänään, ei yhtään huomenna. Jos mies lähettelee yhtenä päivänä useita tekstiviestejä ja seuraavana päivänä ei yhtään, kyse voi olla joko valtapelistä tai epäkohteliaasta käytöksestä. Hän yrittää juonitella naisen tuntemaan olonsa epävarmaksi ja hermostuneeksi. Lisäksi mies luulee, että mitä vähemmän hän on yhteydessä, sitä enemmän nainen janoaa kommunikaatiota hänen kanssansa.

Seksiä liian varhain. Pelimies vonkaa seksiä jo ensimmäisillä treffeillä ja yrittää painostaa naista vällyjen väliin. Jo se riittää merkiksi, että tunnet olosi epämukavaksi. Se eroaa huomattavasti siitä jännittyneisyydestä, mitä koet silloin, kun kahden ihmisen välillä on molemminpuolista viehätystä ja kunnioitusta.

Miten hän käyttäytyy, kun kieltäydyt seksistä? Kerroitko juuri miehelle, että haluat odottaa, ennen kuin harrastatte seksiä? Pelimies yrittää puhua sinut sänkyyn sen sijaan, että olisi sinut asian kanssa. Jos mies todella arvostaa naista, hän kunnioittaa päätöstäsi.

MTV3/Helmi

Lähde: MarieClaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja