Nämä merkit paljastavat, haluaako mies vain seksiä

Nämä merkit paljastavat, onko miehellä mielessä vain yhden illan juttu, vai haluaako hän viedä sinut oikeille treffeille.

Oletko törmänyt unelmiesi mieheen vai peluriin, joka haluaa vain seksiä? Askdanandjennifer.com kertoo, mitkä merkit paljastavat, että mies toivoo vain yhden illan seuraa.

Hän ostaa sinulle paljon drinkkejä

Pelimiehet tykkäävät tarjota naisille paljon drinkkejä, sillä alkoholilla on tunnetusti vapauttavia vaikutuksia. Kieltäydy miehen tarjoamista alkoholijuomista ja katso, miten hän reagoi. Mikäli hän ei jatka drinkkien tuputtamista, hän saattaa etsiä enemmänkin kuin yhden illan juttua.

Keskustelu palaa aina samaan asiaan

Miehet, jotka haluavat yhden illan juttuja, alkavat viitata seksiin alta aikayksikön. Myös jatkuva miehisten kykyjen esille tuominen voi viitata siihen, että mies haluaa esitellä sinulle taitojaan samana iltana. Mikäli mies mainitsee seksin ensimmäisen puolen minuutin aikana tapaamisestanne, hän on mitä todennäköisimmin pelimies.

Hän yrittää erottaa sinut ystävistäsi

Naisilla on tapana viettää baarissa aikaa ryhmässä. Naiset saattavat kuitenkin arvostella toisiaan ja suoraan baarista miehen mukaan lähtenyt ystävä voi saada leiman otsaansa. Yhden illan juttua etsivä mies yrittääkin mitä luultavimmin saada naisen mukaansa vaikkapa seuraavaan baariin. Näin nainen säästyy paheksunnalta ja miehen on helpompi yrittää saada hänet mukaansa.

Hän ei halua tavata ystäviäsi

Mikäli mies ei ole kiinnostunut tapaamaan ystäviäsi, hän ei mitä luultavimmin etsi mitään vakavaa. Mies joka haluaa sinut omakseen, on kiinnostunut myös muusta elämästäsi.

Hän ei kysy numeroasi

Jos todella haluat tietää, etsiikö mies vain yhden illan seuraa, teeskentele että olet lähdössä pois baarista. Mikäli mies pyytää numerosi, hän halunnee treffeille kanssasi myös toistamiseen. Mikäli häntä ei kiinnosta numerosi, hän etsii luultavasti vain yhdenillanseuraa. Peluri tuskin haluaa viestittää muille baarissa oleville naisille, että on kiinnostunut vain sinusta.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja