Mainos

Näin tunnistat pelimiehen

Miksi naiset rakastuvat renttuihin? Supliikkeihin miehiin, jotka lupaavat kuun ja tähdet taivaalta, tuudittavat sinut satumaiseen uneen ihanilla jutuillaan ja kohtelevat sinua kuin prinsessaa. Mutta, nämä miehet myös katoavat elämästäsi yhtä nopeasti kuin tulivatkin.

Todennäköisesti useat naiset ovat jossain elämänsä vaiheessa törmänneet pelimieheen, rakastuneet ja parannelleet sitten särkynyttä sydäntään, kun kaikki mitä mies teki tai sanoi, olikin valetta. Helmi kokosi yhteen pelimiehen tunnuspiirteet kaikkien naisten yhteiseksi hyväksi:

1. Pelimiehet ovat yleensä älykkäitä ja verbaalisesti hyvin lahjakkaita. Heillä on sana hallussaan ja paperillekin tulee sujuvaa tekstiä.

2. Ovat itsevarmoja, melkein röyhkeitäkin. Osaavat käsitellä naista. Pelimies tietää, että naiseen vetoaa sivistynyt, mutta itsevarma käytös.

3. Pelimies on hyvännäköinen ja tietää sen valitettavasti itsekin. Heidän ympärillään pörrää naisia.

4. Ovat hauskoja, porukan naurattajia, jotka tykkäävät saada kehuja osakseen pönkittääkseen omaa egoaan. Pelimies omaa narsistisen luonteen, he puhuvat paljon itsestään ja käyttävät lauseita, jotka alkavat usein sanalla "Minä"…

5. Baari, netti tai muu yhteisöllinen paikka on pelimiehen toinen koti, koska hän on luonnollisesti saalistamassa siellä, mistä saalistettavaa löytyy.

6. Kun pelimies on saanut sinut koukkuunsa, hän haluaa kaiken heti. Saat todennäköisesti kymmeniä rakkaudentäyteisiä tekstiviestejä päivässä, käytte ihania keskusteluita, joissa hän vakuuttaa sinun olevan hänen elämänsä nainen. Pelimies tekee selväksi, että teillä on yhteinen tulevaisuus.

7. Jotkut pelimiehet haluavat esitellä sinut ystävilleen ja jopa perheelleen jo viikon tuttavuuden jälkeen, toiset taas toimivat täysin päinvastoin. Nämä jälkimmäiset eivät esittele sinua kenellekään ja haluavat tavata sinut paikassa, jossa ette varmasti törmää kehenkään. Oli kyseessä sitten kumpi tahansa, kumpikaan ei ole normaalia.

8. Ovat yleensä poikkeuksellisen huonoja raha-asioissa. Pelimies on joko rahaton renttu tai törsäilevä pohatta.

9. Kun ovat saaneet haluamansa, lähtevät yleensä metsästämään uutta uhria ilman mitään selityksiä. Pelimies ei selittele käytöstään, mutta saattaa todeta että näin nyt vain kävi: "vielä eilen rakastin sinua, mutta tänään totesinkin jo olevani kiinnostunut muista naisista".

10. Pelimies haluaa olla eron jälkeen ystäväsi: "sillä enhän koskaan halunnut satuttaa sinua".

11. Saattaa tekstailla sinulle vielä kuukausia eron jälkeen, koska haluaa pitää sinut "hollilla". Pelimies nauttii siitä, että hänellä on edelleen ote naiseen, josta hän ei ole enää edes kiinnostunut.

12. Pelimies pyörittää yleensä useampaa naista samanaikaisesti, mutta on myös pelimiehiä, jotka keskittyvät kerralla yhteen naiseen. Jälkimmäisistä et enää kuule suhteen päättymisen jälkeen, ensimmäiset ovat niitä, jotka pitävät "hollilla".

13. Vakuuttavat olevansa rehellisiä. Vaikka pelimies on yleensä älykäs, se ei tarkoita sitä etteikö nainen voisi olla älykkäämpi. Jos rehellisyyttä pitää jatkuvasti toitottaa, fiksu nainen tajuaa, että jossain mättää.

13. Pelimies ilmoittaa, milloin haluaa tavata. Hän ei tee kompromisseja. Jos tapaatte vain silloin kuin hänelle sopii, olet mitä luultavimmin tekemisissä pelimiehen kanssa.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.