Tässä ovat julkkismaailman kohutuimmat erot – lue!

Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero aiheutti mediamylläkän, mutta he eivät ole ensimmäinen erollaan kohahduttanut pari.

Tom Cruise ja Katie Holmes

Vuoden 2012 kesäkuussa, vain viisi päivää ennen TomCruisen 50-vuotispäivää, KatieHolmes, 33, haki avioeroa. Parin suhteen kariutumisesta on syytetty muun muassa Cruisen suosimaa skientologia-uskonlahkoa.

Ero tuli yllätyksenä Cruiselle, joka oli vain hetkeä aiemmin hehkuttanut lehdistölle rakkauttaan vaimoaan kohtaan.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis

Näyttelijä JohnnyDepp, 49, erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan VanessaParadisista, 39, kesäkuussa 2012. Pari ei koskaan avioitunut, mutta ehti olla yhdessä 14 vuotta. Heillä on myös kolme lasta.

Kaksikko kielsi erohuhut pitkään, mutta Deppin edustaja vahvisti tiistaina 19. kesäkuuta 2012 parin eronneen sovinnollisesti.


Heidi Klum ja Seal

Seitsemän vuotta naimisissa olleet huippumalli HeidiKlum ja muusikko Seal hakivat avioeroa vuoden 2012 alussa.

– Olemme nauttineet seitsemästä rakkaudentäyteisestä, uskollisesta ja onnellisesta avioliittovuodestamme. Pitkän pohdinnan tuloksena olemme kuitenkin päätyneet eroon, Klum kuvaili tilannetta tuolloin.


Martin Lawrence ja Shamicka

Näyttelijä MartinLawrence, 47, haki eroa vaimostaan Shamickasta 15 yhteisen vuoden jälkeen. Parin mukaan päätös erosta syntyi yhdessä.

– Rakkaudesta ja kunnioituksesta toisiamme kohtaan aiomme pysyä ystäviä ja kasvattaa kaksi kaunista tytärtämme yhdessä, kaksikko tiedotti.

Erosta tiedotettiin huhtikuussa 2012.

Katy Perry ja Russell Brand

Poppari Katy Perryn, 27, avioliitto RussellBrandin, 37, kanssa kesti vain hieman yli vuoden. Eroa haki Brand vuoden 2012 alussa, koska huhujen mukaan Perry ei halunnut järkyttää vahvasti uskonnollisia vanhempiaan.

– Valitettavasti minä ja Katy olemme päättäneet erota. Tulen aina ihailemaan häntä ja tiedän, että me tulemme pysymään ystävinä, Brand kertoi.


Peter Facinelli ja Jennie Garth

Twilight-elokuvissa näytellyt Peter Facinelli, 38, ja Beverly Hills 90210-sarjan tähti JennieGarth, 40, yllättivät eroamalla 12 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Pari erosi alkuvuodesta 2012.

– Me omistaudumme kasvattamaan kauniit tyttäremme yhdessä. Toivomme yksityisyyttä ja kunnioitusta tälle ajalle, kaksikko ilmoitti.


Lue myös:

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Perezhilton.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja