Hurja lehtiväite: Cruisen ja Holmesin liitto ei ollut kahden kauppa

Näyttelijä Tom Cruisen läheinen skientologi-ystävä tuli parin liiton väliin, kirjoittaa brittilehti The Sun.

Brittilehti The Sun kirjoittaa Tom Cruisen olleen niin läheinen ja erottamaton ystävänsä, skientologiakirkon hengellisen johtajan David Miscavigen kanssa, että se nakersi Cruisen ja Holmesin suhdetta.

52-vuotias David Miscavige oli Cruisen bestman näyttelijän mennessä naimisiin Holmesin kanssa viisi vuotta sitten. Ilmeisesti David ei liiton myötä irrottanut otettaan tärkeimmän ystävän tehtävistään, sillä lähipiiristä kerrotaan lehdelle miesten ystävyyden vaikuttaneen liittoon jo pitkään. Miscavigen kerrotaan antaneen Cruiselle hulppeita lahjoja, kuten lentokonehallin näyttelijän yksityiskoneelle.

Lehden saamien tietojen mukaan David ja Tom olivatkin kuin paita ja peppu ja Miscavige teki koko ajan yhä enemmän päätöksiä Cruisen asioista. Skientologiakirkon hengellisenä johtajana hänellä oli suuri vaikutus Tomiin, mutta Katie ei ollut niin kiinnostunut uskonlahkon toiminnasta.

– Tom arvosti Davidin neuvoja niin paljon, että Katie tunsi usein jäävänsä mielipiteidensä kanssa toiseksi. Katien ymmärtäessä, miten paljon tämä mies vaikuttaa Tomin elämään, hän tajusi lähteä, lähipiiristä kerrotaan lehdelle.

Cruisen kerrotaan ottaneen etäisyyttä skientologiaan ollessaan naimisissa Nicole Kidmanin kanssa. Myöhemmin Cruisen liikkeistä perillä oleva Miscavig sai miehen täysillä mukaan uskonlahkoon. Cruise innostuikin skientologiasta niin paljon, että hehkutti sen mahtavuutta useissa haastatteluissa. Lehden tietojen mukaan jo Kidman yritti saada Cruisea pois skientologian pyörteistä ja lehden mukaan uskonlahkon voima ja toiminta oli liikaa myös Holmesille. Holmes haki avioeroa Cruisesta yllättäen viime perjantaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja