Mainos

Tässä on tämän joulun kuumin sisustushitti Suomessa: "Lisää on toivottu, mutta se taitaa olla mahdotonta"

Molemmat uutuustuotteista niin sanotusti revittiin käsistä. Moni jäi ilman omaa valotyynyä.

"Wau! Ihana. Missä myydään? Mistä oot ostanut?"

Muun muassa näin Facebookin ryhmässä kommentoidaan sisustustyynynpäällisiä, joissa on joulun kunniaksi uusi juju: päällisen sisällä on jouluvalot, jotka loistavat esimerkiksi kankaassa kuvatun lampun kohdalla.

– Palaute on ollut pelkästään positiivista, kertoo riihimäkeläisen Reine.B-lifestyle-myymälän omistaja Tessa Virtanen-Hallikainen.

Led-valotyynynpäälliset Virtanen-Hallikainen tilasi ruotsalaiselta Svaneforsilta. Tyynyjä on kahta mallia, ja molemmat niin sanotusti revittiin käsistä. Moni jäi ilman.

– Lisää on toivottu, mutta se taitaa olla mahdotonta enää tänä vuonna. Ehkä ensi jouluna osaa varautua paremmin suosioon. Molempien valo-tyynynpäällisten suosio oli suuri, ja ne löysivät tiensä uusiin koteihin parissa päivässä.

Moni osti tyynynpäällisen myös lahjaksi.

Virtanen-Hallikainen uskoo, että osa tuotteen viehätyksestä johtuu siitä, että kyseessä on uutuus.

– Toki kaikki tunnelmallinen ja kaunis lisävalo on tervetullutta koteihin näin pimeänä vuodenaikana. Lisäksi tyynyt ovat hauska ja kuitenkin tyylikäs sisustuselementti, joka herättää keskustelua. 

Virtanen-Hallikainen tunnustautuu itsekin jouluihmiseksi.

– Rakastan joulun taikaa; sen tunnelmaa ja tuoksuja. Odotusta, ja juhlaan valmistautumista perheen ja ystävien kanssa. Joulu tulee kotiimme pikkuhiljaa. Viiden vauhdikkaan lapsen perheessä koriste-esineet ovat jääneet vähemmälle, mutta kuusi on pakko olla, ja se koristellaan koko perheen voimin. 

Epätoivoon vaipuneille kerrottakoon, että huhujen mukaan samantapaista led-valotyynynpäällistä saa Löytötex-liikkeestä, Hobby Hallista ja jopa tori.fistä.

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.