Tarja Turunen tähdittää Within Temptationin tuoretta musiikkivideota

Nighwishista muistettava laulaja Tarja Turunen yllättää esiintymällä Within Temptation -yhtyeen tuoreella kappaleella ja siitä kuvatulla videolla.

Laulaja Tarja Turusen uutisoitiin jo aiemmin syksyllä vierailevan hollantilaisen Within Temptation -yhtyeen uudella EP-levyllä. Nightwishin pitkäaikaisena laulajana muistettava Turunen duetoi levyllä Paradise (What About Us?) -nimisen kappaleen Within Temptationin solistin Sharon den Adelin kanssa.

Nyt odotettu yhteiskappale on julkaistu. Samalla julkaistiin kappaleesta kuvattu video, jolla Turunen myös nähdään. Kevyttä ja sinfonista metallimusiikkia soittavaa Within Temptationia on usein verrattu Turusen entiseen yhtyeeseen Nightwishiin.

– Kuunnellessamme laulun demoa ja sen eeppistä voimaa ajattelimme saman tien Tarjaa. Mitä enemmän pohdimme tätä villiä ideaa, sitä enemmän innostuimme siitä, hollantilaisyhtyeen keulahahmo Sharon den Adel kommentoi The Gauntlet -julkaisun mukaan.

Yhtye tapasi Tarjan kasvokkain ensi kertaa vasta viime kesänä, mutta den Adelin mukaan muusikoiden kemiat kohtasivat täydellisesti niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Lehden mukaan myös Turunen on ollut projektista mielissään.

– Arvostan kutsua ja on hienoa, että he ajattelivat minua. Toivottavasti girl power -duettomme on faniemmekin mieleen, Turunen kommentoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat