Mainos

Tarja Turunen on kiertueella ensimmäistä kertaa ilman tytärtään: "Itku on ollut silmässä"

Nykyteknologiasta löytyy paras apu ikävän lievitykseen, kertoo maailmantähti Tarja Turunen. 

Tarja Turunen, 39, julkaisi uusimman albuminsa viime elokuussa ja kuluneen syksyn hän on tehnyt rock-keikkoja ympäri Eurooppaa.

– Olemme päässeet soittamaan ja laulamaan uusia biisejä levyltä ja nähty, että miten yleisö reagoi. Syksystä on jäänyt erittäin hyvä mieli ja olen pysynyt terveenäkin kaikesta ilmastonvaihtojen myötä, Turunen kiittelee.

– Ja perhettä pyöritetään samalla! Elän sellaisessa artistin ja äidin symbioosissa, hän nauraa.

Kyseessä on ensimmäinen kiertue, kun Turusen nelivuotias Naomi-tytär ei kulje kaikilla keikoilla mukana. Perhe koittaa totutella hiljalleen muutokseen, sillä kun tyttärellä alkaa ensi vuonna koulu, kiertueilla mukana kulkeminen käy mahdottomaksi.

Turusen mukaan muutokseen totutteleminen on sujunut loistavasti.

– Meikäläinen on meistä enemmän ollut itku silmässä, hän ei ole juurikaan äidin perään itkenyt. Minä olen kyllä itkenyt hänen peräänsä! hän huudahtaa.

– On ollut ihana huomata, että hän oppii hyväksymään muutoksia helposti ja nopeasti. Meille vanhemmille se on ehkä rankempaa. Ja minulle kävisi entistä raskaammaksi olla pois, jos näkisin, että tytölläni on paha olla tai että hän itkisi perääni.

Turunen kertoo, että moderni teknologia on ollut apuna ikävän lievityksessä. Aamuisin hän saattaa herätä keikkabussista Whatsapp-viestiin, jossa tytär toivottaa videolla hänelle hyvää huomenta.

– Monesti olen myös katsonut videolta vierestä, kun tyttö menee nukkumaan ja luen videon kautta iltasatuja niin kauan, kunnes tuhina alkaa kuulua, Turunen kertoo rakkautta äänessään.

Tarja Turunen vieraili maanantaina 19. joulukuuta Huomenta Suomessa kertomassa esimerkiksi perheen joulusuunnitelmista. Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta!

9:35

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja