Tarja Turunen Eurooppaan muutosta MTV:lle: ”Etsimme turvallisempaa ympäristöä lapselle”

Sinfonisen metallimusiikin uranuurtaja Tarja Turunen jättää miehensä ja lapsensa kotiin ja suuntaa ensimmäisiä kertoja yksin maailmalle. Turusen nelivuotias Naomi-tytär aloittaa pian koulun ja aviomies Marcelo työskentelee kotoa käsin.

Turunen kertoo MTV:n haastattelussa, että työolot ovat paremmat Euroopassa. Tähdellä on mittava määrä keikkoja Euroopassa, joten lentäminen Argentiinaan asti olisi mahdotonta.

– Etelä-Espanjassa olemme tällä hetkellä. Helpompi palata tänne kuin Buenos Airesiin. Olisi mahdotonta keikkojen välissä matkata sinne asti.

Turusen perheellä on edessään pysyvämpi muutto Eurooppaan.

– Tyttö lähtee pian kouluun ja minulla kiertue jatkuu. Välimatkat ovat niin superpitkiä, etten muuten näkisi perhettäni ikinä. Se olisi todella kauheata.

Myös Argentiinan vaarallisuus sai perheen miettimään pysyvämpää muuttoa. 

– Etsimme myös turvallisempaa ympäristöä lapselle. Buenos Aires on niin suuri kaupunki ja sinne mahtuu paljon kaikkea. Minulla olisi sydän syrjällään joka kerta sieltä lähtiessä. Olisin huolissani siitä, onko perheellä kaikki kunnossa, Tarja Turunen kertoo.

"Iso muutos"

Muutos on suuri, sillä viime viikolla nelivuotissyntymäpäiväänsä viettänyt Naomi on koko ikänsä ollut äitinsä mukana. Myös aviomies Marcelo on useimmiten kiertänyt keikkamatkoilla Tarjan kanssa.

– Sydän tulee muutenkin särkymään tässä. Tyttö on ollut mukana jokaisella keikalla ja jokaisessa nauhoitustilanteessa. Hän on ollut mukana viimeiset neljä vuotta. Se on iso muutos.

Tarjan mies Marcelo jää kotiin Naomin kanssa, mutta kotoa työskentelevä isä saa avukseen kodinhoitajan.

– Marcelo saa avukseen kodinhoitajan kokkailemaan ja sen sellaista, Turunen sanoo hymyä äänessään.

Gootti- ja sinfonisen metallin pioneeri Tarja Turunen julkaisee kesän kunniaksi kaksi albumia. Ensimmäisenä päivänvalon näki kesäkuun kolmas päivä julkaistu  The Brightest Void , joka toimii esiosana elokuun viides päivä ilmestyvälle The Shadow Self -levylle.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja