Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta pudonnut Shirly Karvinen: "Voisin vihdoin purkaa muuttolaatikkoni"

Yksi tanssipari joutui jälleen jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Tällä kertaa kilpailun joutuivat jättämään kesken Shirly Karvinen ja tanssinopettaja Jani Rasimus.

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden viidennen jakson putoajat ovat nyt selvillä. Neljäntenä kisan joutuivat jättämään kesken Shirly Karvinen ja hänen tanssinopettajansa Jani Rasimus. MTV Uutiset haastatteli paria pudotuksen jälkeen.

– Tottakai harmittaa. Kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvä olo ja hyvä fiilis kaikesta. Tämä on ollut ihana matka. Tästä on jäänyt elämään paljon ja olen saanut avattua omia tunnelukkoja. On ollut hienoa, että on voinut koskettaa omilla kokemuksillaan myös muita ihmisiä ja voinut antaa vertaistukea muille.

– Matkan varrella Shirly on oppinut paljon. Hän on ihana ihminen, Jani Rasimus kehui oppilastaan.

Rasimus ja Karvinen ystävystyivät tanssiharjoituksissa.

– Ihana löytää sellainen ihminen, joka on yhtä outo kuin minä itse. Monista muistakin tanssikollegoista on tullut osa elämää, Karvinen sanoi.

Karvinen aikoo käyttää vapaa-aikansa nyt muuttolaatikoiden purkamiseen. 

– Voisin vihdoin purkaa muuttolaatikkoni. Radion puolella alkaa aamuherätykset, hyväntuulinen Karvinen kertoi.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa on tänä vuonna ollut mukana ennätysmäärä osallistujia eli huimat 12 kilpailijaa ja lähetyksiä on jopa 14 kappaletta. Joka viikko yksi tanssipari putoaa pois kilpailusta. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat