Tanssien Tähtiin Show-kiertue esiintyy taas ympäri Suomen – tähtiniminä muun muassa Matti Puro ja Ansku Bergström

Huomenta Suomessa pistettiin jalalla koreasti 6:26

Tanssien Tähtiin Show -esityskiertue sai ensi-iltansa eilen 3.3. Espoossa. Uudistunut show kokoaa yhteen Suomen kirkkaimmat tanssijatähdet. Ensimmäistä kertaa showkonsepti nähtiin Suomessa vuonna 2019.

Tanssien Tähtiin Show tulee esiintymään maaliskuun aikana 19 kaupungissa maaliskuun aikana. Teatterilavoilla nähdään muun muassa tanssijat Sami Helenius, Matti Puro, Anssi Heikkilä ja Ansku Bergström.

– Olemme aika monta viikkoa puurtaneet hiestä märkänä ja miettineet yksityiskohtia. Nyt viimein saamme tuoda sen esille, josta on todella siisti fiilis, kertoo esityksessä mukana oleva ammattitanssija Anssi Heikkilä. 

Ohjelman tanssinopettaja, puvustaja ja koreografi Helena Ahti-Hallberg kertoo olevansa helpottunut ja onnellinen tiiminsä tekemästä urakasta. 

– Kaikilla tanssijoilla on huikeat tekniset taidot. Ohjaaja Sari Siikander on antanut esitykseen valtavasti tulkintaa ja dramaturgisella taidollaan kyennyt luomaan esityksestä teoksen.

Ahti-Hallbergin mukaan esityksen teema on elämänkaari. 

– Lähdetään siitä, että uskallammeko tulla ulos kuoristamme ja mietimme, että kelpaammeko me. Toivon, että tämä esitys olisi niin voimaannuttava katsojille, että hekin uskaltaisivat astua elämän luomista raameista ulos.

Esityksen koreografiassa nähdään fyysisesti myös taulujen kehyksiä, jotka symboloivat mukavuusalueeltaan pois astumista.

Lähetyksessä pistettiin jalalla koreasti

Heikkilä ja Ahti-Hallberg saivat Huomenta Suomen juontajat Antero Mertarannan ja Jonna Kuvajan uskaltamaan tanssin pyörteisiin.

Tanssijat opettivat juontajakaksikolle muun muassa salsan alkeita. Lopuksi heittäydyttiin valssin keinuntaan.

Erityisesti Mertaranta kiitteli tanssijoiden suomaa oppituokiota.

– Haluan kiittää erityisesti sinua (Helena), sillä ensimmäistä kertaa tällainen jääkaira-jääpiikki-yhdistelmä pystyi jotenkin liikkumaan, vitsailee Mertaranta itsestään tanssiparilleen Ahti-Hallbergille.

Katso ylhäällä olevasta videosta, miten juontajakaksikko selviytyi opetustuokista!


Lue myös:

    Uusimmat