Muistatko vielä? Helena Ahti-Hallberg oli tähtiopettajana ensimmäisellä TTK-kaudella – näin hän muistelee lähetystä

4:00
Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen kertovat, kuka TTK-tähtioppilas on jäänyt erityisesti mieleen vuosien aikana

Helena Ahti-Hallberg pyörähteli tanssilattialla ensimmäisellä TTK-kaudella, kun taas Jukka Haapalainen istui tuomaristossa.

Tanssii Tähtien Kanssa nappasi neljättä kertaa putkeen vuoden kilpailureality -palkinnon Kultainen Venla -gaalassa. Tähtituomareina suosikkisarjassa nähdään Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen.

Haapalainen ja Ahti-Hallberg kertoivat MTV Uutisten haastattelussa sarjan suosion olevan se, että se yhdistää sukupolvia ja ohjelma on suunnattu kaikille. Kaksikko myös ylistää julkkiksia, jotka uskaltautuvat sarjaan mukaan.

Haapalainen sanoo, että hänen ikimuistoisin TTK-hetkensä on ihan ensimmäinen lähetys vuodelta 2006.

– Kukaan ei oikeastaan tiennyt, mitä tästä on tulossa. Me olimme kaikki vähän untuvikkoja siinä asiassa. Minä henkilökohtaisesti tiesin, että on olemassa vain se tanssi, mille olin antanut elämäni. Tiesin, että nyt pääsen jakamaan vielä suuremman yleisön kanssa, mitä koskaan aiemmin. Se oli oikeastaan kaikista suurin hetki, ihan ensimmäinen lähetys.

Ahti-Hallberg ei ollut vielä tuomarina ensimmäisessä TTK-lähetyksessä, vaan hänet nähtiin tähtiopettajana tanssilattialla. Tähtioppilaana hänellä oli jalkapallovalmentaja Keith ”Keke” Armstrong.

– Sydän pampatti. Muistan vielä sen tunteen, kun tämä alkoi ja miten paljon jännitti, koska ei tiennyt, mihin oli lähdössä. Ihanaa, että tämä on jatkunut näin pitkään.

Ahti-Hallbergilla on vastaus valmiina kysyttäessä, onko jännittävämpää olla tuomarina vai tanssilattialla.

– Ehdottomasti tanssilattialla. Tuomarina me vain nautimme parhaista paloista ja päästään tavallaan aitiopaikalle seuraamaan ohjelmaa, minkä eteen monet jännittää ja tekee hirveästi töitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja