Tangokuninkaan viikonloppu: 20 esiintymistä, 6 tuntia unta

Tangokuningas Teemu Roivaista on viety keikalta toiselle heti kruunaamisen jälkeen.

Torstaina kruunattu vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen on ehtinyt totutella uuteen elämäänsä jo usean päivän ajan. Nuo päivät ovat tosin olleet erittäin työntäyteisiä, ja kotona Roivainen on ehtinyt käydä lähinnä kääntymässä ja lukemassa sähköposteja.

– Perjantain ja sunnuntain välillä minulla taisi olla 20 esiintymistä, osa isompia ja osa pienempiä. Nukuttua puolestaan tuli noin kuusi tuntia viikonlopuna aikana, Roivainen naurahtaa.

– Eilen maanantaina oli lepopäivä, mutta käytännössä käytin ainakin kahdeksan tuntia sähköpostin purkamiseen ja viesteihin vastaamiseen, sekä muiden asioiden hoitamiseen, hän kertoo.

Tangomarkkinoiden jälkeinen todellinen koitos alkaa perjantaina, jolloin Roivainen ja tangokuningatar Maria Tyyster lähtevät Turusta alkavalle keikkakiertueelle. 

– Tähän mennessä kaikki ovat ottaneet hyvin vastaan, ja ihmisiä on ollut joka paikassa paljon vastassa. Mikään ei ole oikeastaan tullut yllätyksenä, sillä tähän hetkeen on valmistauduttu 28 vuotta, monipuolisesti musiikin parissa työskennellyt ja opiskellut Roivainen selittää.

Roivainen ei voi olla hehkuttamatta työtoveriaan Tyysteriä, jonka valinta tangokuningattareksi osui hänen mukaansa aivan nappiin.

– Saisi olla aika kummallinen mies, jos Marian kanssa ei synkkaisi. Hän on kerrassaan upea nainen ja kuningatar, Roivainen kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja