Tänään tv:ssä: Rallilegenda Markku Alén elämänsä erikoisimmissa haastekisassa – "Nyt on sitä attackia"

Teknavin uuden tuotantokauden toinen jakso 23. maaliskuuta klo 22.40! 1:02

Kauden toisessa Teknavissa (ke 23.3. klo 22.40 MTV3) selviää, kumpi on kovempi luu, huippuunsa treenattu suomalainen kadetti vai sotamies Alén. Ohjelmassa tutustumaan lisäksi Geneven autonäyttelyn helmiin ja testataan elektroniikkamarkkinoita tänä vuonna valloittavat virtuaalilasit.

Teknavin vauhtikaksikon kausi käynnistyi viime viikolla yhdellä ohjelmahistorian erikoisimmista menopeleistä. Nyt on lämmittelyt lämmitelty, ja on aika ottaa kotimaisesta “MiSusta” kaikki tehot irti. Mutta riittääkö se kisan voittoon, kun vastassa on joukko huippuunsa treenattuja kadetteja?

Joka maaliskuu autoilevan maailman katseet kohdistuvat Geneven autonäyttelyyn. Teknavi kävi paikan päällä poimimassa massiivisesta annista suomalaisittain tärkeimmät uutuudet sekä tietenkin säväyttävimmät superautoherkut.

Lexus laittoi uusiksi isomman katumaasturinsa. Teknavin testikuski Risto Virtanen selvittää ohjelmassa, miten uusi RX selviytyy ajotestistä.

Virtuaalilasit tekevät toden teolla tuloaan kuluttajien olohuoneisiin. Useat eri valmistajat tuovat tänä vuonna myyntiin omat VR-lasit, joiden uskotaan siirtävän elokuva- ja viihdeteollisuuden uuteen aikakauteen. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä on Samsungin uutuusmalli.

Teknavin 11. tuotantokausi alkaa 16.3. MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40 ja pikauusinnat torstaisin SUBilla klo 23.00 ja sunnuntaisin MTV3:lla klo 13.30. Lisää ohjelman aiheista ja ennakkomateriaalia tulevasta kaudesta löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat