Tämän TTK-legendan Kari Kanala uskoo haastavansa: "Täältä tulee Kankee Kanala!"

5:21
Katso ketkä kaikki ovat mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella!

Kari Kanala arvelee, että saattaa haastaa tanssisuorituksillaan takavuosina ohjelmassa kilpailleen Antti "Kanki" Kaikkosen.

Kirkkoherralla, papilla ja Ensitreffit Alttarilla -ohjelmasta tutulla rakkauden asiantuntijalla Kari Kanalalla ei juuri ole tanssikokemusta – ellei vuosia sitten vaimon kanssa aloitettua paritanssikurssia lasketa.

Homma tyssäsi lyhyeen, sillä askelten "hierominen ja hinkkaus" eli ollut Karin juttu. Mutta se oli silloin ja nyt on nyt. Kun kutsu askelten hinkkaamisen ja hieromisen intensiivikurssille eli TTK-parketille tuli, oli tilaisuudelle mahdotonta sanoa ei.

– Tämä on uskomaton mahdollisuus oppia uutta. Kioskikauppiaan poikana olen tottunut kysymään, mitä saisi olla, ja syksyllä kysellään sitten, saisko olla cha cha cha'ta vai tangoa, Kanala toteaa.

Intohimoisena jalkapallofanina ja -harrastajana Kanala hakee vertailukohtaa tanssiin rakkaasta lajistaan. Vahvuuksinaan hän pitää joukkuehenkeä, ja pallopelin nopeudesta saattaa olla jotain hyötyä. Haasteita taas saattaa tuottaa yksi tuttu vaiva.

– Varo Kanki-Kaikkonen, täältä tulee Kankee Kanala! hän nauraa.

Kanalan tanssiopettaja Claudia Ketonen on innoissaan oppilaastaan.

– Kari on avoin, lämminhenkinen ihminen, joka on innokas oppimaan uutta. Olemme mukana innolla, sinnikkyydellä ja tunteella, huumoria unohtamatta, Ketonen toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.


MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja