Tämä näky joukkuetoverista pysäytti Tom Bradyn – NFL:ssä taas järkyttävä tapaus

1:09
Tampa Bay Buccaneersin Russell Gage loukkaantui ikävästi Dallas Cowboysia vastaan pelatussa NFL-pudotuspeliottelussa.

Tampa Bay Buccaneersin ja Dallas Cowboysin välisessä NFL:n pudotuspeliottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun Tampa Bayn laitahyökkääjä Russell Gage loukkaantui ikävästi.

Loukkaantuminen sattui ottelun loppuminuuteilla, kun Gage otti vastaan pelinrakentaja Tom Bradyn syöttöä. Tilanteen yhteydessä Gage törmäsi Dallasin Donovan Wilsonin kanssa ja väänsi niskansa ikävän näköisesti.

Gage yritti päästä tilanteen jälkeen omin avuin ylös, mutta ei kuitenkaan tässä onnistunut. Lääkintähenkilökunta kutsuttiin nopeasti kentälle ja Gagea hoidettiin kentällä tovin ennen kuin hänet kuljetettiin paareilla sairaalaan jatkotutkimuksiin.

– He veivät hänet sairaalaan. Tällä hetkellä hänellä on aivotärähdys. He testaavat häntä myös mahdollisten niskavammojen varalta. Hänen sormensa liikkuivat, kun hän oli maassa. En tiedä muuta, päävalmentaja Todd Bowles kertoo ESPN:n mukaan.

Gagen ikävä loukkaantuminen säikäytti myös monet pelaajat. Pelinrakentaja Tom Bradyn huolestunut ilme tallentui tv-kuviin nopeasti Gagen ja Wilsonin yhteentörmäyksen jälkeen.

Tampa Bayn tukimies Lavonte David myöntää muutama viikko sitten nähdyn Damar Hamlinin pelottavan loukkaantumisen nousseen mieleen nopeasti tilanteen yhteydessä.

– Se oli tosi kova paikka. Varsinkin sen jälkeen, mitä tapahtui muutama viikko sitten. Russ on mukava kaveri kentällä ja sen ulkopuolella. Hän pystyi liikkumaan, mikä on hyvä merkki, David toteaa.

Ottelu päättyi Dallasin 31-14-voittoon, joten Tampa Bayn kausi päättyi tappioon.

Katso Russel Gagen loukkaantumiseen johtanut tilanne pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja