Vedonlyöjä löi 1,4 miljoonaa pöytään, kun joukkue johti 27–0 – sitten alkoi tapahtua hurjia

0-27-tilanteesta voittoon! NFL-ottelussa nähtiin uskomaton ratkaisu 4:00
Tämä kävi vedonlyöjälle kalliiksi – Jacksonville Jaguars nousi 0–27-tappioasemasta voittoon!

Vedonlyöjä löi 1,4 miljoonan dollarin vedon joukkueen johdettua peliä 27–0. Pian iski kuitenkin julmalla tavalla silmille, että mikään ei ole kuitenkaan niin varmaa kuin epävarma.

Kyse oli amerikkalaisen jalkapallon huippuliigan NFL:n villikorttikierroksen pudotuspeliottelusta Jacksonville Jaguarsin ja Los Angeles Chargersin välillä. Kun puoliaikaan oli vain reilut neljä minuuttia aikaa, Chargersin tilanne näytti erinomaiselta 27–0-johdossa.

Eräs vedonlyöjä päätti silloin lyödä 1,4 miljoonaa dollaria eli noin 1,3 miljoonaa euroa vetoa, että Chargers ottelun myös voittaisi. Todennäköisyydet tähän olivat todella suuret, ja Chargersin voittaessa vedonlyöjä olisi tienannut 11 200 dollaria eli noin 10 300 euroa.

Jacksonville Jaguars ei ollut kuitenkaan lyönyt pyyhettä kehään. Jaguaarit olivat kaventaneet vastustajansa johdon kahteen pisteeseen, kun ottelua oli jäljellä kolme sekuntia ja Jaguarsilla potku jäljellä. Riley Patterson naulasi ottelun viimeisenä tekona kyseisellä potkulla pallon kehikosta läpi, ja Jaguars voitti 31–30.

Kyse oli NFL:n pudotuspelihistorian kolmanneksi suurimmasta tappioaseman kääntämisestä voitoksi.

Katso video Jaguarsin huimasta noususta voittoon artikkelin ylälaidasta.

Samalla vedonlyöjän reilun 11 000 dollarin tavoittelu kostautui rankalla tavalla, ja kehiin lyödyt 1,4 miljoonaa dollaria olivat mennyttä.

Tapauksesta kertoi Twitterissä urheiluvedonlyönnin ympärillä toimivan Action Networkin Darren Rovell.