Tämä kampaus on talven ykköshitti – ota mallia tähdiltä ja käännä katseet!

Näin talven kynnyksellä yksi käytännöllisimmistä kampauksista pipon suoristamiin kiharoihin kyllästyneelle on näyttävä lettikampaus. Tähdet ovat osoittaneet lettikokeiluillaan tänä syksynä, kuinka letit sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja toimivat parhaimmillaan koko asun kruununa.

Hiustyyliin kaipaa aika ajoin vaihtelua ja mikä olisikaan helpompi tapa hakea omaan lookiin persoonallista sävyä kuin helppo lettikampaus. Ota mallia tähtien leteistä ja opettele ajan kanssa palmikoimaan hiuksiisi mitä upeampia lettejä!

Letin ei tarvitse olla huoliteltu

Vaikka omat letitystaidot eivät olisi aivan parhaimmalla tolalla, ei kannata luopua hiusten letityksestä, sillä letit saavat tänä talvena olla rosoisen huolittelemattomia. Hieman epäonnistuneenkin letin saa pelastettua osaksi upeaa kampausta löysäämällä lettiä rohkeasti.

Perinteinen kalanruotoletti sopii arkeen ja juhlaan

Kalanruotolettejä on alkanut viime aikoina näkyä enenevissä määrin punaisilla matoilla ja tämä onkin oiva osoitus siitä, kuinka klassikkoletti sopii upeasti niin arkeen kuin juhlaankin. Katseet kääntävä kalanruoto näyttää myös pidempään upealta kuin aivan tavallinen letti. Jos suuntana on kiireisen illan päätteeksi juhlat, on kalanruotoletti mitä käytännöllisin vaihtoehto.

Vain mielikuvitus on lettien rajana

Tähdet ovat tänä syksynä uskaltautuneet suunnannäyttäjiksi epäsymmetristen lettien kohdalla. Kuka väittää, että letin tarvitsisi aina olla perinteinen tai edes symmetrinen? Käsistään hieman kömpelönkin onnistuu letittää hiuksensa useammin onnistuneesti, kun letin ei tarvitse olla suora – tai edes lähteä keskeltä päätä. Kaiken lisäksi luova letti on tänä talvena erityisen trendikäs.

Sivuletit sopivat räväkälle

Pään sivulle palmikoitavat ranskalaiset letit sopivat mainiosti etenkin hieman räväkämpään tyyliin. Näyttävien ja sporttisten lettien palmikoiminen on asteen verran tavallista haastavampaa – mutta kaiken sen vaivan arvoista. Tiukoissa sivuleteissä on se, etu, että sen lisäksi, että ne sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – niin juoksumatolle kuin punaisellekin matolle – ne myös pysyvät upeina leteistä pisimpään. Sivuletit saa pysymään näyttävinä jopa viikon, jos niitä kampailee kevyesti muutamaan otteeseen.

Kahdesta letistä loihditaan elovena-kampaus

Perinteinen suomalainen elovena-kampaus on yllättävän helppo loihtia. Kaksi tavallista sivulle palmikoitua lettiä kiinnitetään yksinkertaisesti pinnein päälaelle. Tämän kampauksen etuja ovat sekä käytännöllisyys, että näyttävyys. Kampaus muuttaa luonnettaan täysin tiukasta ja pedantista rentoon ja romanttiseen, kun letit palmikoi huolimattomasti!

Letit voivat olla oikea katseenvangitsija

Lettikampaus voi parhaimmillaan olla koko asun kruunu. Näyttävä kampaus kootaan useammista leteistä, jotka kiinnitetään pinnein päätä myöten. Punaisella matollakin on ihasteltu tänä syksynä lettikampauksia, jotka kaikessa komeudessaan ovat toimineet asukokonaisuuksien katseenvangitsijoina. Myös hiuskorut istuvat ylvääseen lettikampaukseen.

Lue myös:


Millainen hiusmalli sopii sinulle? Katso vinkit:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat