Tämä jääkiekkomaskien kokoelma vetää hiljaiseksi: HIFK-huoltajan keräilyesineistä yksi ylitse muiden – "Yksi yö piti miettiä, sitten kättä taskuun"

HIFK-huoltaja Joni Hallikaisella uskomaton maskikokoelma: yksi keräilyesine ylitse muiden – ”Yksi yö piti miettiä, sitten kättä taskuun" 2:33
HIFK-huoltaja Joni Hallikaisella on upea kokoelma.

HIFK:n huoltajana toimiva Joni Hallikainen on toiminut myös vuosia eri maalivahtitähtien maskien maalaajana. Hallikaisen uskomaton maskikokoelma on vertaansa vailla.

HIFK:n huoltajana tätä nykyä toimiva Hallikainen on myös pienestä pitäen ollut innokas maalivahtivarusteiden keräilijä. Omalla pelaajaurallaan maalivahtina toiminut Hallikainen innostui maskien maalaamisesta jo hyvin nuorena.

– Kaikki alkoi siitä, kun itse aloitti pelaamaan byyrissä. 14-vuotiaana tein ensimmäiset testaukseni maskimaalausta. Se oli sellaista hommaa, mitä diggasin tehdä. Siitä asti on vedetty 26 vuotta.

Hallikainen on taiteilija useiden suomalaisten huippuvahtien tyylikkäiden maskien takana. Hallikaisen asiakaslistalta löytyy muun muassa hurjasti NHL-kokemusta.

Markkasen Jussi, Lehtosen Kari, Nurmisen Pasi, Antti Raanta ja nyt tietysti nämä kaksi Suomen tulevaa uutta kovaa kaveria Ville Husso ja Kevin Lankinen, Hallikainen listaa.

Katso pääkuvan videolta, kenen maalivahdin maski on Hallikaisen upean kokoelman ehdoton aarre.

Lue myös:

    Uusimmat