Tämä ihmiselämän muisto on kaikkein arvokkain

Uusi selvitys paljastaa, mikä muisto on meille kaikkein arvokkain.

Value of a Memory -selvityksen mukaan oman lapsen pitäminen sylissä ensimmäistä kertaa on elämämme ikimuistoisin tapahtuma. Seuraavaksi ikimuistoisin tapahtuma on hääpäivä. Kolmanneksi arvokkaimmaksi muistoksi arvioitiin hetket perheen ja ystävien kanssa, Female First uutisoi. Kyselyyn osallistui yli 2000 brittimiestä ja -naista.

Kyselyyn osallistuneilta kysyttiin myös, kuinka korkealle he arvottivat elämänsä tähtihetket. Oman lapsen pitäminen sylissä ensimmäistä kertaa oli brittien mielestä 485,512.12 punnan, hääpäivä 291,063.62 punnan ja perheen ja ystävien aika 274,685.19 punnan arvoista.

Miesten ja naisten arvioissa oli tosin eroja. Kun miehet arvioivat yleisesti ottaen muistot naisia alempiarvoisemmaksi, miehet arvioivat ensisuudelman keskimäärin 25,000 puntaa arvokkaammaksi kuin naiset.

Selvitys paljasti myös, etteivät materiaaliset arvot ole niin tärkeitä kuin yleisesti ottaen ajatellaan. Tätä tukee muun muassa se, että tulipalon sattuessa britit pelastavat mieluummin valokuvansa (32 prosenttia vastanneista) kuin lompakkonsa, jonka hakisi ensimmäisenä liekeistä 10 prosenttia ihmisistä.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Female First

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja