Tämä historiallinen hetki Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä sai liveyleisön huutamaan seisoen: "Se oli ennennäkemätöntä"

1:59

Christoffer Strandberg nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa Matti Puron kanssa historiallisessa esiintymisnumerossa.

Tanssii Tähtien Kanssa - parhaat kautta aikojen -sarjan seuraavassa jaksossa 19. helmikuuta kerrataan opettajien suosikit. Jokaisen tähtioppilaan taustalla on timanttinen tähtiopettaja. Opettajat pääsevätkin nyt ääneen kertomaan omia suosikkejaan kausien varrelta. 

Jaksossa muistellaan muun muassa vuonna 2019 sarjassa nähtyä Christoffer Strandbergin ja Matti Puron pysäyttävää paso doblea. Ohjelman historian ensimmäinen miespari oli pukeutunut yksinkertaisesti mustavalkoisiin asuihin. 

Voimakasliikkeisessä koreografiassa nähtiin dramaattisia hyppyjä ja rivakoita puolenvaihtoja. Tunnelma oli ajoittain härkätaistelumainen. Lopussa miehet lassosivat toisensa takeillaan. 

– Siinä oli tietenkin se lataus, kun kaksi miestä tanssii yhdessä, jota ei ole nähty TTK:ssa aikaisemmin. Kaikkia, sekä katsojia että tanssijoita, kaikkia jännitti, että minkälainen lopputulos siitä tulee, kaudella Strandbergin parina tanssinut Jutta Helenius kertaa. 

– Se oli ennennäkemätöntä, Sami Helenius lisää. 

Tuomaristo kommentoi kaksikon esitystä niin ikään ylistävin sanoin. Kaksikko keräsi esityksellään huikeat 30 pistettä.

– Syvälle mentiin, helvetin hyvä! Jorma Uotinen sanaili tuolloin.

Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen MTV3-kanavalla perjantaisin klo 21 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja