Talven muodissa yhdistyvät räväkkyys ja herkkyys – katso

Talven muotia esiteltiin näyttävänä kokonaisuutena I Love Me -messuilla 11.–13.10. Messukeskuksessa. Teri Niitin isännöimä näytös oli yhdistelmä raikkaita ja näyttäviä asukokonaisuuksia sekä herkkää valkoista.

Stylisti Teri Niitti lupaili etukäteen, että luvassa on muotinäytös, jollaisia tavataan usein kansainvälisissä tapahtumissa. Niitin lupaukset lunastivatkin odotukset, kun näytöksessä esiteltiin mielenkiintoisia ja toisistaan poikkeavia suomalaisia suunnittelutyön näytteitä yhtenevänä kokonaisuutena.

– Luvassa on elämyksellinen ja näyttävä kansainvälisen tason muotinäytös, Niitti kertoi.

– Näytöksissä on yllätyksiä ja uusia tuulia aiempiin verrattuna. Messukeskuksen suuret tilat mahdollistavat näyttävän ja tyylikkään toteutuksen, Niitti kuvaili näytöksen toteutusta etukäteen.

Kirkasta ja herkkää valkoista

Näytöksessä huomion varastivat valkoiset asukokonaisuudet, jotka olivat parhaimmillaan valkoisen eri sävyjen leikkiä. Muun muassa Noolanin ja Vuoden nuoreksi suunnittelijaksi valitun Ernesto Hinojosan, 25, talvisissa mallistoissa ehdotonta pääroolia näytteli herkkä valkoinen väri. Näytös olikin oiva osoitus siitä, kuinka hyvin raikas valkoinen väri sopii talviseen tunnelmaan.

Rohkeita ja piristäviä värejä

Näytöksessä nähtiin myös paljon raikkaita ja kirkkaita värejä, jotka piristivätkin talvisia asukokonaisuuksia upeasti. Näytöksessä nähtyjen upeiden asukokonaisuuksien mallin mukaisesti kelien pimetessä ylle kannattaakin valita rohkeasti värejä, eikä turvautua aina niihin tuttuihin ja turvallisimpiin maanläheisiin sävyihin.

Talven muodissa yhdistyy herkkyys ja räväkkyys – katso kuvagalleria

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Mikko Jylhä

Lähde: Messukeskus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja