Tältä näyttää Sara Siepin poikkeuksellinen vappu : "Systeri tuli pelastamaan mut mökkihöperöitymiseltä"

Sara Sieppi juhlii Linnan jatkoilla ihonmyötäisessä iltapuvussa – oma vaatemallisto ilmestyy ensi viikolla 3:17
Sara Sieppi sädehtivänä Linnan juhlien jatkobileissä.

Sara Siepin luovuus ei ole loppunut koronatilanteenkaan keskellä.

Koronatilanteen vuoksi suomalaiset joutuvat viettämään nyt vappua kotonaan, eikä puistopiknikeille ole asiaa. Ehkäpä suomalaisen sisun ansiosta poikkeuksellisesta tilanteesta ei olla lannistuttu, vaan on keksitty erilaisia tapoja juhlia työväenjuhlaa. Esimerkiksi kotisohvalla JVG:n virtuaalikeikkaa fiilistellen. 

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on myös ottanut hallituksen määräykset kuuliaisena vastaan, eikä ole sen tähden järjestänyt yltäkylläisiä vappukarkeloita. Nykyisin somevaikuttajana tunnettu missikaunotar on tunnettu siitä, että hän järjestää ystävilleen ja läheisilleen ihastuttavia juhlia upeine kattauksineen. 

Siepin luovuus ei ole loppunut onnekseen koronatilanteen keskellä. Hän loihti itselleen ja siskolleen kotiinsa upean vappupiknikin.

Sieppi julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu olohuoneen matolla piknikillä kesäleninki ja lierihattu päässään. Hänen ympärillään on rutkasti erilaisia herkkuja, kuten munkkeja, hedelmiä, juustoa, kakkua ja makeisia, unohtamatta tietenkään kuplivaa. 

– Systeri tuli pelastaa mökkihöperöitymiseltä. Mun mielestä sellaista vaaraa ei ees ois ollut. Mut jee, kiva viettää vappuu kerrankin kotona sillee rauhassa ja hillitysti, ilman mitään sen kummempia järkkäilyjä. Matalaa profiilia ja sillee, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Siepin 177 tuhatta seuraajaa ovat hurmioituneita esteettisestä kuvapäivityksestä.

– "Ilman mitään sen kummempia järkkäilyjä".... aaaaaivan... niinpä näkyy. Perus sinä. Ihanaa vappua sinne, autourheilija Emma Kimiläinen kirjoittaa. 

– Hyvää vappua teille, Siepin ystävä Rosanna Kulju kirjoittaa.

Positiivista

Siepin Instagram-tililtä voi seurata hänen upeita sisustus- ja tyylikuvia. Koronatilanteen keskellä sinne on myös ilmestynyt niitä arkisempiakin päivityksiä. Milloin Sieppi paistaa uppomunia yöpaidassaan, milloin hän jakaa seuraajilleen ohjeen teriyaki-lohesta. 

Sieppi kertoi MTV Uutisille maaliskuun lopussa, että hänen arkiset päivitykset ovatkin keränneet osaltansa kiitosta hänen seuraajiltaan. 

– Tuntuu, että tällä hetkellä ihmiset haluavatkin nähdä sosiaalisessa mediassa enemmän sitä tavallista, ei kiilloteltua arkea. Mielestäni ihmisten somejutut ovat muuttuneetkin enemmän sellaisiksi. Ajattelin aiemmin, ettei ihmisiä kiinnosta ne normaalit kotijutut, mutta nyt siitä on tullut vain positiivista palautetta, hän kommentoi.




Lue myös:

    Uusimmat