Nykyisin Sara Sieppi paistaa sosiaalisessa mediassa uppomunia ja viihtyy yöpaidassa: "Ajattelin aiemmin, ettei ihmisiä kiinnosta normaalit kotijutut"

3:17
Sara Sieppi juhli Linnan juhlien jatkoilla.

Sosiaalisen median parissa työskentelevän Sara Siepin elämä muuttui kertaheitolla, aivan niin kuin meidän muidenkin suomalaisten.

Somevaikuttajana tunnetun Sara Siepin  Instagram-tili on vienyt seuraajan mukaan niin lomamatkoille Balin auringon alle kuin illallisille ystävien kera. On voinut kuitenkin huomata, että viimeisten viikkojen päivitykset ovat muuttuneet arkisemmaksi. Milloin Sieppi paistaa uppomunia yöpaidassaan, milloin hän tekee kotijumppaa hulavanteen kanssa.

Syynä tähän on se, kun Suomen hallitus kovensi otteitaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Määräysten myötä Sieppi on päättänyt pysyä pääosin neljän seinän sisällä.

– Tämä on tilanne, jolle kukaan ei mahda mitään. Olen onnekas, että saan tehdä töitä kotoa käsin. Pidän kotona olemisesta. Kyllähän ajatus siitä, kun liikkumisesi on rajoitettua, luo rehellisyyden nimissä kuitenkin pientä ahdistusta, Sieppi kertoo MTV Uutisille. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Koronakriisin myötä myös Siepin sosiaalinen elämä on myös muuttunut. Hänen perheensä asuu pohjoisessa, eikä ole tietoa siitä, milloin he seuraavan kerran näkevät. Suomen hallitus määräsi Uudenmaan rajat kiinni koronaviruksen leviämisen estämiseksi.  

Koska kasvotusten ei ole mahdollista nähdä, he vaihtavat kuulumisia soittamalla ja facetime-puheluilla. 

– Tällä hetkellä viikon kohokohta on se, kun pääsee kerran viikossa kauppaan, Sieppi naurahtaa.

– Olen yrittänyt korostaa sosiaalisessa mediassa sitä, että nauttikaa oikeasti siitä, jos kotonasi on joku läheinen, vaikka hän välillä ärsyttäisikin.

Sieppi julkaisi koskettavan kirjoituksen siitä, kun hän on ihan yksin koronapandempian aikana. Monet yksineläjät pystyivät samaistumaan kaunottaren kirjoitukseen.

– Olen saanut positiivisia viestejä muilta yksinäisiltä. He ovat miettineet samaa, mutta olen saanut puettua fiiliksen sanoiksi, Sieppi kertoo.

Positiivista palautetta on tullut Siepille myös hänen tämän hetkisistä somepäivityksistä neljän seinän sisältä. 

– Tuntuu, että tällä hetkellä ihmiset haluavatkin nähdä sosiaalisessa mediassa enemmän sitä tavallista, ei kiilloteltua arkea. Mielestäni ihmisten somejutut ovat muuttuneetkin enemmän sellaisiksi. Ajattelin aiemmin, ettei ihmisiä kiinnosta ne normaalit kotijutut, mutta nyt siitä on tullut vain positiivista palautetta.

Missikruunauksen jälkeen Sieppi on rakentanut itselleen uran sosiaalisen median vaikuttajana. Ainakaan vielä koronakriisi ei ole vaikuttanut hänen työkenttäänsä. 

– Olen kyllä lukenut uutisista, joissa tällä alalla työskentelevien työt ovat kokeneet kolhuja. Se riippuu nyt paljolti siitä, onko yrityksillä mahdollisuus panostaa markkinointiin, hän kertoo. 


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja