Tältä näyttää Putinin hemmottelujuna – sisältää kauneushoitolan, kuntosalin ja turkkilaisen höyrysaunan

Tältä näyttää Putinin hemmottelujuna – sisältää kauneushoitolan, kuntosalin ja turkkilaisen höyrysaunan 1:28
Katso videolta, miltä Putinin luksusjuna näyttää sisältä.

Venäjän presidentti Vladimir Putin matkustaa maansa sisällä ylellisesti panssaroidulla junalla, joka tarjoaa täyden hemmottelukokemuksen.

Dossier Centerille vuodetut asiakirjat paljastavat, kuinka Putin taittaa matkansa Venäjän sisällä. Asiakirjat sisältä kuvia, piirroksia ja kirjeitä. Asiakirjoista käy ilmi, että junassa on yksityinen kuntosali, kylpylä ja jopa turkkilainen höyrysauna.

– Putin kokee olevansa vihollisten ympäröimä, joten hän haluaa tuntea olonsa psyykkisesti suojelluksi, arvioi entinen Putinin avustaja Abbas Gallyamov.

Junan on valmistanut Zircon Services, joka valmistaa niin sanottuja "eliittivaunuja" yksityiseen ja valtiolliseen käyttöön.

– Putin häviää sodassa, politiikassa ja suosiossa. Hän saa yhä enemmän vihollisia ja tekee yhä enemmän rikoksia. Koska hän ei voi rakentaa poliittisia muureja, hän haluaa rakentaa panssaroituja muureja ja fyysistä puolustusta, kertoo Gallyamov CNN:lle.

Asiakirjat Putinin junasta vuosivat Dossier Centerille, mistä ne välittyivät eteen päin CNN:lle. Dossier Center on venäläinen asiakirjakeskus, joka tutkii Kremliin liittyvää rikollista toimintaa.

Lähde: CNN

 

 

Lue myös:

    Uusimmat