Tältä näyttää mies, joka juhlii 345 miljoonan dollarin voittoa: "En edes tiennyt, paljonko voitin – minun täytyy tarkistaa se Googlesta"

Vau, mikä jättipotti! – amerikkalaismiehellä kävi tuuri! 1:22
Katso videolta miten Charles W. Jackson Jr. sai tietää lottovoitosta.

Yhdysvaltain Pohjois-Carolinassa juhlittiin koko osavaltion suurinta lottopottia kesäkuun alkajaisiksi, kertoo Newsweek. Amerikkalaismies astui iloisena julkisuuteen jättimäinen voittoshekki sylissään.

66-vuotiaalla amerikkalaisella Charles W. Jackson Juniorilla kävi aikamoinen tuuri saadessaan kuusi oikein paikallisessa lotossa. Huima potti on suuruudeltaan lähes 345 miljoonaa dollaria.

– Pelaan voittakseni, mutta en silti odottanut voittavani. Olin kai onnekas, Jackson naurahtaa.

Jackson valitsi lottonumerot hauskalla tavalla. Hän oli syömässä vietnamilaisessa ravintolassa yhdessä lapsenlapsensa kanssa. Parivaljakko sai jälkiruuaksi "onnenkeksit". Lapsenlapsen keksin sisältä paljastui numerosarja, jota Jackson käytti kupongissaan.

Jackson ei tainnut aavistaa minkälaisista onnennumeroista olikaan kyse.

”En edes tiennyt paljonko voitin!”

Jackson luuli voittaneensa huomattavasti vähemmän kuin todellisuudessa oli voittanut. Hän soitti vaimolleen kertoakseen voittaneensa jotain. Puhelun jälkeen hän tarkisti kupongin uudestaan ja tajusi voittaneensa koko potin.

– En edes tiennyt, paljonko voitin. Minun täytyy tarkistaa se Googlesta, ällikällä lyöty Jackson toteaa.

Ei aio muuttaa elämäänsä

Vaikka voittopotti on suuruudeltaan elämää mullistava, Jackson uskoo, ettei raha tule muuttamaan häntä tai perhettään ihmisinä.

– En aio muuttua paljon, aion edelleen pukeutua farkkuihin. Ehkä ostan uusia.

Farkkujen lisäksi mies kertoo käyttävänsä osan potista lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen ja perheelleen.

Lue myös:

    Uusimmat