Tältä näyttää kesän 2014 uimapukumuoti!

Mercedez Benzin muotiviikoilla esiteltiin viikonloppuna kesän 2014 uimapuku-uutuuksia. Ota jo nyt varaslähtö ensi kesän persoonalliseen uimapukumuotiin!

Värejä, erikoisia leikkauksia, bikineiden ja uimapukujen risteyksiä – kesän 2014 uimapukumuoti on täynnä persoonallisia yksityiskohtia ja entistä raikkaampia värejä. Valitse suosikkisi jo etukäteen tutustumalla tulevan kesän uutuuksiin.

Erikoisia yksityiskohtia uima-asuihin

Tulevana kesänä bikini-ja uimapukumallistoista ei yksityiskohtia puutu: uimapukumuoti on jatkossa täynnä näyttäviä katseenvangitsijoita, joita ei olisi heti uskonut nimenomaan uima-asuissa näkevänsä. Beach Bunnyn kesän 2014 bikineihin tiensä ovat löytäneet muun muassa henkselit ja tavallista erikoisemmat olkaimet.

Persoonallisia vaihtoehtoja monokineistä

Monokinit ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon, eikä päätöstä persoonallisten kokouimapukujen ja bikinien yhdistelmälle näy: kesällä 2014 monokinit ovat entistä paljastavampia – ja persoonallisempia. Etenkin epäsymmetriset leikkaukset ovat nostaneet monokinit viime aikoina muodokkaiden naisten suosikeiksi, sillä kuvio kääntää katseet juuri haluttuun paikkaan.

Pintaa ei tarvitse välttämättä paljastaa

Vaikka toisaalta esimerkiksi monokinit tuntuvat muuttuvan vuosi vuodelta niukemmiksi, on kesällä 2014 erityisen trendikästä sonnustautua myös tavallista paljon peittävämpiin bikineihin. Esimerkiksi T-paitaa muistuttavat bikiniyläosat ja korkeavyötäröiset bikinialaosat tekevät tuloaan uima-asumarkkinoille.

Leikittelyä trooppisilla väreillä

Erilaiset raikkaat, trooppiset värit ovat jo tovin olleet muotimaailmassa kovassa huudossa, eikä tällekään trendille näy loppua: vielä ensi kesänäkin rannoilla tullaan näkemään paljon uima-asuja hurjan raikkaissa väreissä. Värien lisäksi myös erilaiset yllättävät materiaalit näkyvät kesän 2014 uimapukumuodisssa.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja