Kummat ovat seksikkäämmät: Paljastavat bikinit vai näyttävä uimapuku? Katso!

Kuka sanoi, ettei kokouimapuku voi olla seksikäs tai näyttävä vaatekappale? Katso mallia brittiläisestä laulajasta ja päätä itse: bikinit vaiko uikkarit?

Laulaja ja lauluntekijä Tulisa Contostavlos, 23, bongattiin Miamin hiekkarannalla ihastuttavassa kokouimapuvussa. Nuori laulajatar kuvasi parhaillaan uusinta musiikkivideota yhdessä ystäviensä kanssa.

Contostavlosin yllä nähtiin valkoinen uimapuku, jota koristi punaiset, keltaiset ja lilat kukkakuviot. Kesäisen asukokonaisuuden kruunasi punaiset kynnet ja hiuslenkki.

Uimapuvun pitää sopia moneen tarkoitukseen: niin vesileikkeihin kuin auringonpalvontaankin. Monet suosivatkin bikineitä, kun tarkoituksena on palvoa aurinkoa, mutta hyvin istuva ja tukeva uimapuku puhuttelee etenkin suomalaisia naisia.


Vuoden 2012 uimapukumuotia hallitsevat aurinkoiset värit, kuten pastellinsävyinen keltainen ja virkeä vaaleanvihreä. Tumma vaaleanpunainen, vahva tummansininen tai herttainen vaaleansininen ovat myös vahvoja värivaihtoehtoja kesän bikineissä. Kokouimapuvuissa vallitseva väri on tänä vuonna valkoinen – ja tietenkin musta.

Kummat ovat mielestäsi seksikkäämmät: uimapuku vai bikinit? Kommentoi!


Lähde ja kuvat: Splash, plushswimwear.com

Lue myös:

    Uusimmat