Tältä näyttää Barbie-nukke oikean naisen mittasuhteilla

Taiteilija Nickolay Lamm muokkasi Barbiesta oikean naisen näköisen.

Pikkutyttöjen suosikki, näpsäkkä Barbie-nukke, on saanut uuden ulkonäön taiteilija Nickolay Lammin käsittelyssä. Nukke, joka on toisinaan saanut kritiikkiä epärealistisen naiskuvan esittämisestä, näyttää taiteilijan muokkauksen jälkeen samalta kuin tosielämän naiset.

Taiteilijan versio kuuluisasta nukesta on selvästi muodokkaampi kuin hoikkavartinen Barbie-nukke. Photoshoppauksen jälkeen Barbie näyttää tavalliselta 19-vuotiaalta. Lamm on muokannut Barbiesta lyhyemmän ja pyöreämmän.

Pennsylvanialaistaiteilija on sitä mieltä, että Barbien epärealistiset mittasuhteet voivat hämmentää erityisesti nuoria.

– Jos kritisoimme laihoja malleja, meidän tulisi ainakin raottaa sitä mahdollisuutta, että myös Barbie-nukke voi vaikuttaa negatiivisesti nuoriin tyttöihin, Lamm kertoo Daily Mailille.

Uusi Barbie-nukke näyttääkin yllättävän hyvältä. Uuden Barbien mittasuhteet ovat 81-79-84 cm, kun perinteinen Barbie on mitoissa 91-46-84 cm.

Lisää asiaa tyylistä Muotietoinen-sarjassa

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Daily Mail

Kuvat: Splash, Print screen sivulta nickolaylamm.com

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja