Huippumallia ei haluttu muotinäytökseen – syynä rinnat

Huippumalli Jourdan Dunnia ei haluttu mukaan Christian Diorin haute couture -muotinäytökseen alkuviikosta. Syyksi huippumallille kerrottiin hänen kuppikokonsa.

Jamaikalaissyntyinen Jourdan Dunn, 22, kohtasi ikävän yllätyksen, kun hän ei päässytkään astelemaan catwalkille Diorin luomuksissa rintavarustuksensa vuoksi.

Storm Models -mallitoimiston listoilta löytyvän Dunnin kuppikooksi on ilmoitettu 70A. Tämä ei kuitenkaan sopinut järjestäjien mielestä rintoja avoimesti esitelleen muotinäytöksen linjaan.

– Tavallisesti minua ei haluta näytöksiin ihonvärini vuoksi, joten on poikkeuksellista, että minua ei haluta mukaan rintojeni vuoksi, Dunn kirjoitti Twitterissä sarkastisesti.

Diorin malleista päättävää Raf Simonsia on kritisoitu aiemminkin siitä, millä perusteella hän valitsee mallit näytöksiin. Muotimaailmassa on kiinnitetty huomiota siihen, että miehellä on tapana valita näytöksiin miltei yksinomaan vaaleahipiäisiä naisia.

Tom Fordin, Jason Wun, Derek Lamin, Stella McCartneyn, Lanvinin ja Carolina Herreran muotitalojen mallivalintojen parissa työskentelevä James Scully on hyvin pahoillaan siitä, että Diorilla on oma tapansa toimia alalla.

– Kun katson näytöstä, niin asia häiritsee minua. Minun on miltei vaikea keskittyä itse vaatteisiin mallien vuoksi, Scully toteaa.

– Viime aikoina monikulttuuriset ja monipuoliset mallit ovat muuttuneet hyvin germaanisen oloisiin vaaleisiin tyttöihin, Scully jatkaa.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lisää asiaa tyylistä AVAn Muotitietoinen-sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja