Tallinnan sisustusliikkeet hurmaavat – käy ainakin tällä alueella!

Tallinnassa riittää koluttavaa intohimoiselle sisustajalle. 

Tallinna on täynnä pieniä sisustusputiikkeja, joita kierrellessä voi kuluttaa tunnin jos toisenkin. Älä unohda kierroksellasi Telliskiven aluetta, joka on Tallinnan suurin design-keskittymä.

Telliskiven Loomelinnak sijaitsee rautatieaseman takana vanhoissa teollisuusrakennuksissa. Alueelle on satamasta kävelymatka. Telliskiven alueeseen kuuluu kymmenen eri rakennusta, joista löytyy putiikkien lisäksi gallerioita, studioita, kahviloita ja ravintoloita.

  • Telliskivi Loomelinnak sijaitsee osoitteessa Telliskivi 60
  • Koostuu 10 eri rakennuksesta
  • Osoitteessa sijaitsee muun muassa kuuluisa F-Hoone-ravintola
  • Alueella järjestetään paljon tapahtumia, kalenterin löydät verkkosivuilta
  • http://telliskivi.eu/en/events/calendar/

Katsasta matkallasi ainakin seuraavat sisustusliikkeet.

Home Art

Home Art on helppo löytää, sillä sen suuret ikkunat Home Art- tarroineen avautuvat kadulle päin. 

Home Art muistuttaa Suomeenkin levittäytynyttä ruotsalaisketju Granitia, sillä myynnissä on paljon samoja tuotteita. Uusiakin löytöjä Home Artista on kuitenkin mahdollista tehdä. Liikkeen tarjonnassa on monipuolisesti sekä astioita, valaisimia että piensisustustarvikkeita.

Värimaailmaltaan Home Artin tarjonta on neutraalia ja hillittyä, sillä se keskittyy lähinnä valkoiseen, harmaaseen, ruskeaan ja mustaan. 

Vintage Chick

Maalaisromanttisen sisustuksen ystävän kannattaa suunnata Vintage Chick -liikkeeseen, josta löytyy hempeita ja vaaleita värejä sekä koristeellisia esineitä eri vuosikymmeniltä. 

Putiikin hyllyiltä on mahdollista tehdä persoonallisia löytöjä. 

Liikkeestä löytyy myös runsas valikoima Annie Sloanin trendikkäitä kalkkimaaleja eri väreissä. 

Les Petites

Home Art -liikettä vastapäätä sijaitsee Les Petites, josta löytyy virolaisten suunnittelijoiden tuotteita. Myynnissä on sekä vaatteita, asusteita että sisustustavaraa, kuten villaisia huopia ja koristetyynyjä. 

Pop up -liikkeet

Telliskiven Loomelinnakissa on myös vaihtelevasti pop up -liikkeitä, jotka tulevat ja menevät. Lauantaisin alueella järjestetään myös kirpputori. 

Lue myös:

    Uusimmat