Mainos

Tällaisia ovat Sipoonrantaan nousevat upeat asunnot

Helena Karihtala on suunnittelut Sipoonrantaan valoisia ja viihtyisiä asuntoja. Merenrantakodit on suunniteltu käytännöllisesti, tavallisten ihmisten tarpeita vastaaviksi.

Toimitusjohtaja ja sisustaja Helena Karihtala halusi luoda Sipoonrantaan ihmisten näköisiä koteja asukkaiden käytännöntarpeisiin. Myös asuntojen kalustettavuutta, huoneiden lukumäärää ja mahdollista muunneltavuutta on mietitty tarkkaan, säilytystiloja unohtamatta.

Onnellista arkea

Helena Karihtala on pyrkinyt edistämään laadukasta asumista Sipoonrannassa. Se tarkoittaa aikaa kestäviä kaluste- ja materiaalivalintoja, kunnon kodinkoneita ja energiataloudellisia ratkaisuja.

– Ja ennen kaikkea sitä, että kodeista tulee valoisia ja viihtyisiä ja että niiden arvo säilyy, Karihtala kertoo Sipoonrannan nettisivuilla. Hän uskoo, että Sipoonrantaan muuttavat asukkaat pääsevät viettämään onnellista arkea.

Valmiita sisustusvaihtoehtoja

Tulevat sipoonrantalaiset voivat valita uuteen asuntoonsa kiinteän sisustuksen valmiista tyylipaketeista. Helena Karihtalan suunnittelemia sisustusvaihtoehtoja on tarjolla neljä: saaristolainen, skandinaavinen, moderni ja klassinen. Sisustuskokonaisuuksiin kuuluvat pinnat sekä kiintokalusteet, jotka toteutetaan nykyaikaisista, kestävistä materiaaleista.

Saaristolaistyyli

Saaristolaistyyli sopii nimensä mukaisesti niille, jotka kokevat saaristolaishenkisen, merellisen sisustusmaailman omimmakseen.

Saaristolaistyylin kodissa leikittelevät raikas valkoinen ja murretut luonnonsävyt yhdessä puumateriaalien kanssa.

Skandinaavinen tyyli

“Vähemmän on enemmän” on skandinaavisen sisustustyylin perusta. Ajattomat, pelkistetyt väri- ja materiaaliratkaisut miellyttävät skandinaavista sisustajaa eniten.

Skandinaavisessa tyylissä valkoinen kohtaa rehelliset puhtaat värit: mustan, sinisen ja punaisen.

Moderni tyyli

Moderni merenranta-asukas haluaa myös kotinsa sisustuksen modernina. Hänen silmäänsä ja estetiikantajuaan miellyttävät linjakkaat ja elegantit muotoratkaisut.

Modernin kodin materiaaleissa vuorottelevat tumma ja vaalea puu yhdistettynä lasipintoihin ja hillittyihin luonnonsävyihin.

Klassinen tyyli

Klassinen sisustustyyli sopii parhaiten niille, jotka arvostavat aitoja materiaaleja ja pitävät perinteisistä, konstailemattomista ratkaisuista.

Sipoonrannassa klassisesta tyylistä pitävälle on tarjolla kauniita, ajattomia pintoja.

Löydä uusi asuntoJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Tutustu myytävänä oleviin uudiskohteisiinJokakoti.fissä.

Lähde: Sipoonranta.fi

Kuvat: Sipoonranta, kuvat ovat viitteellisiä 3D-mallinnuksia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.