Iida Vainio ja Archie Cruz jälleen kihloissa – tällaiset ovat parin näyttävät sormukset

Archie Cruz ja Iida Vainio yhteishaastattelussa – näin muut farmilaiset reagoivat parin sutinoihin 4:25
Katso myös: Archie Cruz ja Iida Vainio yhteishaastattelussa – näin muut farmilaiset reagoivat parin sutinoihin

Iida Vainion ja Archie Cruzin kihlasormukset ovat nähtävillä somessa.

Kultamekostaan tutuksi tulleen mediapersoona  Iida Vainion ja rokkari Archie Cruzin vaiherikas suhde on ollut otsikoissa jo pidemmän aikaa. Pariskunta tapasi toisensa viime vuonna Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa, ja he kertoivat kihlautumisestaan syyskuussa 2023. Pari on eronnut ja palannut yhteen kuukausien aikana lukuisia kertoja.

Vainio kertoi viime syksynä MTV Uutisten haastattelussa, että he olivat varanneet Cruzin kanssa Kulosaaren Casinon häitään varten toukokuuksi. Vainio kuitenkin kertoi tammikuussa MTV Uutisille, että häät ovat toistaiseksi jäissä. Hän ei tuolloin kommentoinut, ovatko he edelleen Cruzin kanssa kihloissa.

Kihlaus vaikuttanee kuitenkin olevan edelleen voimassa, sillä kultaseppä Sanna Hytönen on julkaissut Instagramiin kuvan, jossa näkyvät Vainion ja Cruzin kihlasormukset. Näyttävissä sormuksissa on rock-henkiset pääkallot ja molempia koristaa suuret kivet. 

– Paljon onnea kihlapari Ida & Archie, julkaisun yhteydessä lukee. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vainio ja Archie lomailevat parhaillaan Pariisissa. Vainio on jakanut Instagram-tarinaansa videon, jossa hän ja Cruz kippistävät sormukset nimettömissään.

Lue myös:

    Uusimmat