Iida Vainio paljastaa, mikä on suhdetilanne Archie Cruzin kanssa – näin käy häiden

Yhteishaastattelu! Archie Cruz ja Iida Vainio astelivat kameroiden eteen – paljastavat, kuinka suhde sai alkunsa ja onko se vain mediatemppu 9:19
Archie Cruz ja Iida Vainio antoivat syksyllä yhteishaastattelun MTV Uutisille – paljastavat, kuinka suhde sai alkunsa ja onko se vain mediatemppu

Iida Vainio paljastaa, että häitä Archie Cruzin kanssa ei ole ainakaan vielä tulossa.

Kultamekostaan tutuksi tulleen Iida Vainion ja rokkari Archie Cruzin tuulinen suhde on ollut otsikoissa viimeisten kuukausien aikana. Pariskunta tapasi aikoinaan Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa ja myös kihlautuivat sarjan loppukuvauksissa. Pari on eronnut ja palannut yhteen kuukausien aikana lukuisia kertoja.

MTV Uutisten tavoittama Vainio kertoo, että he viettivät Cruzin kanssa joulun yhdessä Savonlinnassa ja vuoden vaihtumista he juhlistivat Helsingissä.

– Kävimme katsomassa Ville Valon keikan ja olimme Mustikkamaalla. Meillä on Archien kanssa kaikki hyvin. Vähän hiotaan kulmakiviä, joten aina välillä vähän hankalampaa. Minulle on tulossa omia projekteja ja hänelle on tulossa myös omia juttuja. Se aina vaikuttaa aina, Vainio kertoo.

Vainio vihjaa, että hänellä on tulossa tammikuun lopussa mielenkiintoinen uusi projekti.

– Siitä en voi vielä puhua sen enempää, vaan siitä kerrotaan pian.

Vainio kertoi viime syksynä MTV Uutisten haastattelussa, että he ovat varanneet Cruzin kanssa Kulosaaren Casinon toukokuuksi. Parin oli tarkoitus avioitua siellä, mutta nyt häät ovat ainakin vielä toistaiseksi jäissä.

– Paikka ei ole enää varattuna. Katsotaan sitten myöhemmin, joko syksyllä tai muulloin. Häitä ei ole ainakaan vielä keväällä tulossa, täytyy katsoa ensin omat projektit, miten ne menevät. 

Vainio ei kommentoi, ovatko he edelleen Cruzin kanssa kihloissa.

Lue myös:

    Uusimmat