Tällaiset Ensitreffit alttarilla -sarjan Sallan ja Laurin välit ovat nyt – ex-parin suhde on saanut uuden muodon

Salla ja Lauri eivät jatkaneet avioliittoaan, mutta ovat silti puhuneet syksyn aikana puhelimessa valtavan määrän tunteja.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Salla ja Lauri muistelevat hääpäiväänsä lämpimästi, vaikka erosivatkin lopulta.

– Päivä sujui iloisesti, enkä keksi mitään, mikä olisi voinut mennä paremmin, Lauri kertoi MTV Uutisille.

– Yllättävän rennosti se meni. Kun vieraatkaan eivät tunteneet toisiaan, niin siinä olisi voinut olla vieraskoreutta, ja minun vieraani ja Laurin vieraat olisivat jääneet erilleen, mutta kaikki sekoittuivat ja juttelivat keskenään. Heillä oli rento meininki, Salla komppasi.

– Ja tosi hyvinhän mekin tulimme toimeen, Lauri heitti ja sai Sallan repeämään nauruun.

Ajan kuluessa Laurilla jäivät romanttiset tunteet kuitenkin puuttumaan.

– Salla on huipputyyppi, niin se kyllä harmitti, kun tunteita ei lähtenytkään muodostumaan, Lauri kertoi.

Salla koki tilanteen siinä vaiheessa toisaalta todella ymmärrettävänä.

– En kokenut sitä mitenkään ihmeelliseksi asiaksi. Siinä kohtaa se oli aika luonnollista. Minulla oli kuitenkin siitä huolimatta tunteita Lauria kohtaan, Salla kertoi.

Lauri sai hyvin suoran palautteen oppilaaltaan

Suurimpana oppina Sallalle jäi ohjelmasta opit itsestä.

– Onhan tämä aikamoisiin tilanteisiin kyllä laittanut. Tiesin olevani vahva, mutta nyt tiedän selviäväni ihan mistä vain. Toisaalta opin, että on ok tukeutua toiseen, näyttää heikot hetkensä ja pyytää apua. Se ei tee minusta yhtään vähemmän itsenäistä tai vahvaa. Ei kukaan selviä täällä yksin, Salla kertoi.

Lauri korosti erityisesti saaneensa elämäänsä todella hienon ihmisen.

–  Olihan tämä melkoinen seikkailu. Korona-aikana oli sellaisia hetkiä, kun mietti, ettei elämässä tapahdu mitään, ja nyt on tapahtunut aika paljon. On eletty, Lauri kertoi.

Katso alla olevalta videolta, mitä tapahtui, kun kamerat sammuivat, ja miksi ihmeessä Lauri haluaa mennä kompostiin maatumaan.

Molemmat ovat saaneet ohjelmaan osallistumisestaan pääsääntöisesti hyvää palautetta, vaikka yksi Laurin oppilaista ilmaisikin erään mielipiteen hyvin suoraan.

– Hän tuli koulussa sanomaan, että ”mun mummo ei muuten tykkää susta”. Pyysin häntä kertomaan kuitenkin mummolle terveisiä, Lauri kertoi huvittuneena.

Syksy tosin on ollut molemmille rankka, eivätkä he olisi selvinneet ilman toistensa tukea.

– Ei tähän olisi osannut millään lailla valmistautua. Vaikeinta on ollut, kun oma kokemus ei ehkä ihan vastaa sitä, mitä näkyi telkkarissa, Salla mietti.

– Matkamme näytettiin vaikeampana ja dramaattisempana, mitä se on todellisuudessa ollut. Meillä oli koko kesän todella hyvä meininki, Lauri päätti.

Katso alla olevalta videolta, millaisen mielikuvan Salla ja Lauri saivat toisistaan hääpäivänään!

Katso jutun alussa olevalta videolta, miksi Salla ja Lauri erosivat.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat