Tällaisen paparazzikuvan ulkopuolinen henkilö nappasi Sofia Belórfista ja Niko Ranta-ahosta Malagan lentoasemalla – poliisi kiinnostui asiasta

Sofia Belórf avoimena MTV:n haastattelussa Helsingin käräjäoikeudessa:"Tämä on tärkeä päivä minulle" 7:14
Sofia Belórf MTV Uutiset haastattelussa Helsingin käräjäoikeudessa – katso video.

Täysin ulkopuolinen henkilö otti liikemies Niko Ranta-ahosta ja Sofia Belórfista kuvan Malagan lentoasemalla viime vuoden maaliskuussa.

Liikemies Niko Ranta-aho ja hänen puolisonsa, fitnesskaunotar Sofia Belórf ovat molemmat syytettyinä suuressa katiska-huumevyyhdissä. Kuukausi sitten huumevyyhdin oikeudenkäynnissä kuultiin sokkikäänne, kun Ranta-aho tunnusti lähes kaikki hänen kohdistuneet syytteet. Hän myös tunnusti olevansa huumekauppoja järjestellyt nimimerkki ”Cobra.” Aiemmin Ranta-aho on kiistänyt syytteet.

Tunnustuksen jälkeen Ranta-aho myös johdatti poliisit useille maastokätköille Karkkilassa ja Vihdissä. Niistä löytyi yhteensä 54 kiloa amfetamiinia ja 10 kiloa mdma:ta eli ekstaasia. Ranta-ahon mukaan huumeet olivat syytteissä kuvattuja, kadoksissa olleita eriä.

Belórfia syytetään kahdesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Hänen asioitaan käsitellään käräjäsalissa tulevana kesänä.

Poliisi tarkkaili Ranta-ahoa ja Belórfia useita kuukausia, jopa heidän Ruisrockin ajaksi vuokraamaa asuntoa kuunneltiin koko festareiden ajan.

Esitutkintapöytäkirjasta selviää, että tutkinnassa käytetään jopa sivullisen henkilön ottamaa kuvaa pariskunnasta. Hän on ottanut sattumalta kuvan Ranta-ahosta ja Belórfista Malagan lentoasemalla 18. maaliskuuta 2019, kun tämä tunnisti heidät lehtien palstoilta. Kuvassa Ranta-aho vetää Louis Vuitton laukkua perässään ja valkoisiin housuihin pukeutunut Belórf kävelee hänen rinnallaan.

Belórf on ollut laajalti otsikoissa viime päivien aikana rakkauselämänsä vuoksi. Muun muassa Seiska ja Iltalehti ovat uutisoineet Belórfin viihtyvän lämpimissä väleissä julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-rakkaan Stefan Thermanin kanssa. Belórf kiisti salasuhteen MTV Uutisille. Ranta-aho istuu parhaillaan vangittuna, mutta hänen korviinsa on kantautunut romanssihuhut.

Lue myös:

    Uusimmat