Vangittuna oleva Niko Ranta-aho kuuli puolisonsa Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhdehuhuista – "Hän on huuli pyöreänä, missä mennään ja haluaisi kovasti lisätietoa"

7:03
Sofia Belórf ikävöi Niko Ranta-ahoa - katso video.

Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho ovat seurustelleet 1,5 vuoden ajan.

Fitnesskaunotar Sofia Belórf on ollut tällä viikolla runsaasti otsikoissa, kun hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-kihlattuun Stefan Thermaniin. Aitolehti ilmoitti erosta viime maanantaina sosiaalisessa mediassa ja kertoi Iltalehdelle eron syyn olleen tosiasiassa se, että hänen entinen puolisonsa sekä Belórf viihtyisivät yhdessä. MTV Uutiset tavoitti Belórfin kommentoimaan asiaa, joka puolestaan kiisti väitteen.

Belórf on seurustellut liikemies Niko Ranta-ahon kanssa 1,5 vuoden ajan. Pariskunta ei ole jutellut moneen kuukauteen, sillä Ranta-aho on istunut vangittuna heinäkuusta lähtien suureen katiska-huumevyyhtiin liittyen. Vaikka Ranta-aho istuukin telkien takana, hänen tietoihinsa on kantautunut uutisissa esillä olleet suhdehuhut. Ranta-aho tuntee Thermanin hyvin, sillä he ovat olleet MTV Uutisten tietojen mukaan vuosia hyviä kavereita.

Niko Ranta-ahon asianajajan Hannu Kaitaluoman mukaan Ranta-aho on väitetystä suhdeasiasta (Belórf/Therman) alamaissa. 

– Hän on huuli pyöreänä, missä mennään ja haluaisi kovasti lisätietoa asiasta keskustelemalla siitä Belórfin kanssa. Siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, koska yhteydenpitorajoituksia ei ole höllennetty, Kaitaluoma sanoo MTV Uutisille.

Yhteydenpitorajoitusten takia Belórf ja Ranta-aho eivät voi tavata toisiaan. Ranta-ahon puolustus yritti viimeksi runsas viikko sitten saada rajoituksiin lievennystä, mutta käräjäoikeus ei tähän suostunut. Puolustus on valittanut päätöksestä hovioikeuteen.

Kaitaluoman mukaan Ranta-aho ei aio vallitsevan tilanteen takia osallistua huomiseen Katiska-oikeudenkäynnin istuntoon, jossa on määrä käsitellä syytekohtia noin 250 000 pillerin maahantuonnista. Ranta-aho myöntää niistä 200 000.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja