Tällaisella ökysormuksella Machine Gun Kelly kosi Megan Foxia – hintalappu yli 300 000 dollaria

Megan Foxin kihlasormuksella on ainutlaatuinen merkitys.

Muusikko Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker kosi romanttiseen tapaan rakastaan, Transformers-elokuvista tuttua näyttelijää Megan Foxia tammikuun 11. päivä.

– Heinäkuussa 2020 istuimme puun alla ja pyysimme taikaa. Olimme varomattomia siitä tuskasta, jota joutuisimme kohtaamaan yhdessä, niin lyhyessä ajassa. Tietämättömiä siitä työstä ja uhrauksista, mitä työtä ja uhrauksia parisuhde vaatisi meiltä, mutta huumanuimme rakkaudesta. Ja karmasta, Fox kirjoittaa Instagramissa.

Rakastunut Baker jakoi Instagram-tilillään videopätkän näyttävästä smaragdi-timanttisormuksesta, jonka hän on suunnitellut tunnetun brittiläisen korutaiteilija Stephen Websterin kanssa.

– Hän (Baker) halusi sormuksen olevan täysin alkuperäinen ja merkityksellinen heille molemmille, Webster kertoi Voguelle.

– Hän syötti minulle paljon materiaalia lähes lyyrisessä muodossa. Käytin tätä luodakseni kaksi sormusta, joista tulee yksi. Käytin kultaan upotettuja magneetteja houkuttelemaan kaksi sormusta yhteen, kun niitä käytettiin yhtenä. Ehkä romanttisin tarina, jonka kanssa olen työskennellyt, Webster lisäsi.

Mies oli suunnittelut yhden sormuksen sijaan kaksi sormusta, jossa on kaksi eri kiveä. 

– Smaragdi, (hänen syntymäkivensä) ja timantti, (minun syntymäkiveni) asettavat kaksi magneettista sidettä, jotka vetävät toisiaan puoleensa, kuten kaksi puolikasta samasta sielusta muodostaen sydämen kuvan, mikä on meidän rakkautemme, romanttinen sulhanen kirjoittaa.

ENewsin mukaan sormuksen hintalappu kipuaa noin 350 00 dollariin. 

Baker ja Fox julkistivat suhteensa Instagramissa vuonna vajaa pari vuotta sitten. He tapasivat alun perin elokuvan kuvauksissa, jonka jälkeen ei mennyt aikaakaan, kun Fox esiintyi muusikon musiikkivideolla. Pari on kertonut haastatteluissa heillä olleen välitöntä kemiaa yhdessä.  

Parisuhteen alkuun liittyi draamaa, sillä Fox erosi puolisostaan näyttelijä Brian Austin Greenista samaan aikaan. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta. Greenillä on myös yksi aikuinen lapsi, jolle Fox on äitipuoli.

Kellyllä on 12-vuotias tytär edellisestä parisuhteesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja