Hollywood-tähti Megan Fox ja muusikkorakas kihloihin! Suorittivat erikoisen rituaalin kosinnan päätteeksi: "Joimme toistemme verta"

Näyttelijä Megan Fox ja muusikko Machine Gun Kelly kihlautuivat.

Transformers-elokuvista tuttu näyttelijä ja malli Megan Fox kertoo Instagram-videon yhteydessä menneensä kihloihin artistimiehensä Machine Gun Kellyn kanssa.

– Heinäkuussa 2020 istuimme puun alla ja pyysimme taikaa. Olimme varomattomia siitä tuskasta, jota joutuisimme kohtaamaan yhdessä, niin lyhyessä ajassa. Tietämättömiä siitä työstä ja uhrauksista, mitä työtä ja uhrauksia parisuhde vaatisi meiltä, mutta huumanuimme rakkaudesta. Ja karmasta, Fox kirjoittaa.

–Jotenkin puolitoista vuotta myöhemmin kuljettuamme helvetin läpi yhdessä ja nauraessamme enemmän kuin koskaan kuvittelimme, hän pyysi minua vaimokseen.

Kosinnan päätteeksi pariskunta joi toistensa verta.

– Ja kuten jokaisessa elämässä ennen tätä ja jokaisessa elämässä mikä on tuleva, minä sanoin kyllä. Ja sen jälkeen joimme toistemme verta.

Sulhanen julkaisi Instagramissa videon massiivisesta sormuksesta.

Mies oli suunnittelut yhden sormuksen sijaan kaksi sormusta, jossa on kaksi eri kiveä.

– Smaragdi, (hänen syntymäkivensä) ja timantti, (minun syntymäkiveni) asettavat kaksi magneettista sidettä, jotka vetävät toisiaan puoleensa, kuten kaksi puolikasta samasta sielusta muodostaen sydämen kuvan, mikä on meidän rakkautemme, romanttinen sulhanen kirjoittaa.

Pari julkisti suhteensa Instagramissa vuonna 2020. He tapasivat elokuvan kuvauksissa. Pian tämän jälkeen Fox esiintyi muusikon musiikkivideolla. Pari on kertonut haastatteluissa heillä olleen välitöntä kemiaa yhdessä.  

Parisuhteen alkuun liittyi draamaa, sillä Fox erosi puolisostaan näyttelijä Brian Austin Greenista samaan aikaan. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta. Greenillä on myös yksi aikuinen lapsi, jolle Fox on äitipuoli.

Kellyllä on 12-vuotias tytär edellisestä parisuhteesta.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja