Tällaiseen aurinkotuolien vohkijaan ei moni ole törmännyt – Wendy-merileijona saa aina tahtonsa läpi: "Hän on hotellimme kunniavieras!"

Paikallinen merileijona kuuluu hotellin vakiovieraisiin Galápagossaarilla.

Hotel Solymar on upeilla näköaloilla varustettu lomakohde Puerto Ayorassa Galápagossaarilla. Romanttisen merellinen hotelli tarjoaa vierailleen monipuolisesti erilaisia palveluja, joiden joukkoon kuuluu vetonaula, jonka veroista ei kovin moni muu hotelli maailmassa pysty tarjoamaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paikallinen merileijona Wendy pitää säännöllisesti nimittäin hovia hotellin allasalueella hotellin vieraiden iloksi ja toisinaan kauhuksi.

– Hän on hotellimme kunniavieras, hotellin viestinnästä kerrottiin The Dodolle.

Hotelli ei osaa tarkalleen sanoa, milloin Wendy on päättänyt alkaa viettämään säännöllisesti aikaa hotellin uima-altaalla, mutta lukuisten Facebookista löytyvien kuvien ja videoiden perusteella merileijona tuntee altaalla olonsa varsin kotoisaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Vakioasiakas Wendy

Vietettyään päivänsä uiden vapaana meressä, Wendy yleensä kiipeää hotellin tiluksille lepäämään. Yleensä merileijonan tie vie hotellin uima-altaassa pulahtamisen kautta sen suosikkilepotuolille hotellin patiolla. Siinä merileijona ottaa yleensä rentouttavat tirsat, eikä se näytä vähät välittävän hotellin vieraista, jotka samaan aikaan nauttivat allasalueen hulppeista maisemista.

Äskettäin hotellilla kuvatussa videossa näkyi käytännössä, kuinka käy, jos Wendyn lempituoli onkin varattu. Hotellin vakioasiakkaasta ei oltu informoitu erästä poloista miestä, joka oli asettunut pyyhkeineen juuri Wendyn suosimalle aurinkotuolille. Yleensä allasalueilla aurinkotuoleja varataan niin, että niille asetetaan rantapyyhe. Wendyä ei moinen ihmisten varaussysteemi näytä pahemmin kiinnostavan.

Nopeasti etenevää tilannetta kuvasi Galápagossaarilla häämatkaansa viettänyt pariskunta hotellin ylemmistä kerroksista käsin.

Voit katsoa videon huvittavasta tilanteesta artikkelin yllä olevalta videolta, jossa Wendy todellakin saa tahtonsa läpi.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: Kameraone, Facebook ja The Dodo

Lue myös:

    Uusimmat