Tällainen on kohukaunotar Lana Del Rey

Lana Del Rey on musiikkitaivaan uusin tähti. Laulajan ympärillä kohistaan nyt kovaa. Kritiikkiä herättävät niin Del Reyn kaunis ulkomuoto kuin musiikilliset lahjatkin.

Lana Del Rey on musiikkitaivaan mielenkiintoisin tulokas. Hänen Born to Die –albuminsa julkaistiin tammikuussa ja se on nopeasti saavuttanut suosiota ympäri maailmaa. Tumman lauluäänen lisäksi tähden loistoa lisää upea ulkonäkö ja salaperäinen tausta, josta riittää paljon huhuja. Ilkeät kielet haukkuvat naista epäaidoksi, mutta fanit rakastavat hänen salaperäisyyttään.

Kaunottaren tausta on värikäs. New Yorkin laitamilla syntynyt Del Rey suunnisti jo 14-vuotiaana kouluun Connecticutiin ja tähden omien sanojen mukaan hän eli nuorena hyvin villiä elämää. Born to Die –albumi kertoo tuosta ajasta ja ennen kaikkea hullusta rakkaudesta, jonka Del Rey on kokenut. Rakkaus järisytti koko Del Reyn persoonaa.

Del Rey on nuoresta iästään huolimatta kokenut paljon, mutta hän muistuttaa, että villi elämä on jo takanapäin.

– Seitsemän vuotta join paljon. Liian paljon. En ole juonut drinkkiäkään seitsemään vuoteen, Del Rey sanoo Voguen haastattelussa.

Tähden tausta on ristiriitainen, sillä hän on rikkaan kiinteistövälittäjän tytär, joka solmi ensimmäisen levytyssopimuksensa viisi vuotta sitten. Del Rey tienasi näin 10 000 dollaria, jolla hän vuokrasi asuntovaunun, jossa hän asui puolitoista vuotta. Ensimmäinen levy floppasi ja Del Rey eli omien sanojensa mukaan hyvin köyhää elämää. Kriitikkojen mukaan Del Reyn elämä ei ole niin vaikeaa kuin luullaan, sillä uumoillaan, että rikas isä on auttanut häntä rahallisesti.

Ilkeät kielet ovat kritisoineet myös Del Reyn muusikon lahjoja. Hänen laulutaitonsa on saanut osaksi kritiikkiä ja jotkut väittävät, ettei hän ole tehnyt musiikkiaan itseä. Taannoinen vierailu Satuday Night Live -ohjelmassa herätti ristiriitaisia arvioita. Yleisö tykkäsi, mutta kriitikot lyttäsivät Del Reyn suorituksen.

Myös Del Reyn ulkonäkö on saanut osakseen kritiikkiä. Naisen väitetään käyneen hankkimassa Botoxia huuliinsa. Nainen lyttää kritiikin epäaitoudesta.

– Toivoisin että voisin palata normaaliksi. Olen aika hiljainen ihminen. Olen aina ollut. On vaikeaa kun sinusta kirjoitellaan paljon juttuja. Se ei ollut minulla mielessä. En solminut levysopimusta tullakseni kuuluisaksi. Halusin vain laulaa, tähti valittaa complex.comin haastattelussa.

Tulokkaan tyylitaju on sen sijaan kerännyt kiitosta etenkin muotipiireissä. Laulajan Video game esitettiin Christopher Kanen s/s -muotinäytöksessä Lontoossa, jonka jälkeen tähti pääsi esiintymään myös Diorin muotinäytöksessä Bekingissä ja Mulberryn juhlassa Chateau Marmont -hotellissa Hollywoodissa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: Vogue, complex.com

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja