Muodokas laulaja Adele: En halua olla laihempi!

Siinä missä monet Hollywood-tähdet tekevät kaikkensa pysyäkseen laihana, Adele on tyytyväinen itseensä kaikkine kurveineen.

Moni nuori laulaja haluaa pakkomielteisesti pysyä hoikkana, mutta on olemassa ainakin yksi tähti, joka ei pyytele anteeksi täyteläistä vartaloaan. Uusimman Voguen haastattelussa laulajasensaatio Adele, 23, kertoo olevansa onnellinen juuri sellaisena kuin on ja hänelle muodokas vartalo ei ole koskaan ollut ongelma.

– Nautin siitä että olen minä, olen aina tehnyt niin. Olen nähnyt ihmisiä, jotka antavat painonsa hallita elämäänsä, tiedäthän, joko he haluavat olla laihempia tai saada isommat rinnat ja miten nämä asiat kuluttavat heitä. Minä en vain halua sellaista elämää, Adele kertoo Voguelle.

Näyttää siltä, että Adelea ympäröivät ihmiset takaavat, että kaunotar säilyttää myönteisen minäkuvansa.

– Se (paino) ei vain koskaan ole ollut ongelma – ainakaan en ole koskaan viettänyt aikaa sellaisten kamalien ihmisten kanssa, jotka tekevät siitä ongelman. Tottakai minulla on omat epävarmuuteni, mutta en halua hengailla kenenkään sellaisen kanssa, joka muistuttaa minua niistä, Adele sanoo.

Laulaja on myös paljastanut, miksi häntä ei tulla ainakaan ihan heti näkemään minkään brändin kampanjakasvona, vaikka hänelle tarjottaisi siitä miten isoa summaa.

– En halua nähdä naamaani liimattuna joka paikkaan ja näyttää mainoksissa siltä, kuin olisin valmis sanomaan mitä tahansa kymmenestä miljoonasta. Sitä paitsi jos nyt ylipäätään olisin jonkun tuotteen kampanjakasvo, niin sitten kokorasvaisen kokiksen, Adele lataa.

Adelen toinen albumi 21 on myynyt yli 3,5 miljoonaa kappaletta ja rikkonut soolonaisartistien ennätyksen säilymällä ykkössijalla yksitoista viikkoa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Lue lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja