Tyttöbändin laulaja: Viihdyn ilman meikkiä!

Suositun tyttöbändin laulaja myöntää ylpeänä, että hänen egonsa kestää astua kotoa ulkoilmaan myös ilman meikkiä.

Girls Aloud -yhtyeen laulaja Nicola Roberts on sitä mieltä, että ihmisillä on tapana ottaa laittautuminen aivan liian vakavasti. Laulaja itse ei turhia stressaa.

– Tietysti lähden ulos ilman meikkiä. Ihmiset suhtautuvat asiaan aivan liian vakavasti, Roberts toteaa.

Robertsilla on joskus huono päivä ja se näkyy, toisin kuin useimmilla muilla maailmantähdillä. Laulaja on saanut paljon hyvää palautetta huolettomasta tyylistään.

– Lähdin viime viikolla kotoa ja minulla oli aivan surkea olo. Minulla oli juuri sellainen päivä, että hiukseni olivat räjähtäneet enkä ollut ehtinyt juoda aamukahviani, Roberts muistelee.

Roberts kertoo tuntemattoman tytön kirjoittaneen hänelle Twitterissä, että Roberts saa esimerkillään erilaiset ihmiset nauttimaan olostaan.

Laulaja oli mielissään saamastaan kommentista ja on tyytyväinen ollessaan esikuvana ihmisille. Robertsin itsetunto on kohdillaan.

Punahiuksinen laulaja on harvinaisen tyytyväinen piirteisiinsä, joiden kanssa hän on syntynyt. Hiustenväri on Robertsille tärkeä osa identiteettiä.

– Minusta on ihanaa olla aina se punatukkainen! Minusta olisi ihan tylsää, jolleivat hiukseni olisi punaiset. Se on ollut minun oma juttuni siitä asti kun olin pieni, Roberts hihkuu.

Roberts muistuttaa, että on tärkeää tulla rakastetuksi. Hän kuitenkin myös painottaa, ettei kaikkien suosioon ole tarkoituskaan yltää.

– Kaikkien ei tarvitse sinua rakastaa. On kuitenkin tärkeää, että joku rakastaa sinua, Roberts sanaili.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja