Tällainen on Face-ohjelman valmentaja, huippumalli ja villikko Naomi Campbell

Tumma, tulinen ja täysin arvaamaton. Näillä sanoilla voisi kuvailla huippumalli Naomi Campbellia, joka on tienannut ulkonäöllään omaisuuden. Huippumalli nähdään syksyllä AVAlla, kun tähden juontama mallirealityohjelma Face tulee ruudusta.

Pahoinpitelysyytteitä, päihdekokeiluja ja tunteellisia purkauksia. Niistä kaikista on huippumalli Naomi Campbell tunnettu. Tähdellä on kuitenkin lempeämpikin puoli. Kosketus naisen empaattiseen puoleen nähdään AVAlla syksyllä Face-realitymalliohjelmassa.Campbell on toiminut ohjelmassa sekä tuottajana että valmentajana.

– Välitän tytöistäni. Jokaisesta heistä. En ole täällä nujertamassa ketään, Campbell on sanonut.

Diiva on kuitenkin aiheuttanut pahennusta myös Facessa saapumalla kuvauksiin usein monta tuntia myöhässä. Työnsä tähti on kuitenkin hoitanut moitteetta. Malli toivookin, ettei kukaan pidä häntä esikuvana.

– Hermostun aina, kun ihmiset puhuvat minusta roolimallina. En ole mielestäni näyttänyt hyvää mallia nuorille, Campbell on sanonut

Campbell on tunnettu paitsi temperamenttisesta luonteestaan, myös myrskyisestä rakkauselämästään. Hänen suhteensa ovat pysyneet lyhyinä. Viiden vuoden suhde venäläiseen liikemieheen Vladislav Doroniin päättyi vastikään, koska parin elämäntyylit olivat täysin erilaisia.

– Naomi tykkää elää omien sääntöjensä mukaan, pysyä valveilla pitkään ja olla vapaa sielu, kun Vlad on säntillisempi. Hän herää aikaisin, työskentelee paljon, joogaa ja elää superterveellisesti, lähipiiristä kerrotaan.

Nampbell teki historiaa lyömällä itsensä läpi mallimarkkinoilla, joissa ei vielä tänäkään päivänä näy montaa tummaihoista mallia. Pitkään vain vaaleaihoisia malleja suosinut Dior teki tänä kesänä poikkeuksen marssittamalla catwalkille peräti kuusi tummaihoista huippumallia. Campbell ilahtui muotijätin tempauksesta niin paljon, että hehkutti sitä Twitterissään.

– Viimeinkin! Dior palkkasi tummaihoisia malleja, tähti hehkutti.

Campbell on sanonut olevansa onnekas, koska on onnistunut alalla, jossa kilpailu on kovaa. Nykyään kaunotar tekee mallintöitä harvakseltaan. Kesäkuussa hänet nähtiin kuitenkin Versacen näytöksessä. Näytös oli catwalkeja kolunneelle mallille tunteellinen, sillä Campbell ei ole esiintynyt muotijätin näytöksessä 15 vuoteen.

– Tunsin heti kuin olisin ollut perheeni luona. Kaikki olivat niin lämpimiä ja kannustavia. Ja tietenkin paikalla oli Gianni (Versace), tähti kertoi.

Mallireality Face alkaa AVAlla ke 11.9. klo 21.

AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja