Mallireality Face nähdään AVAlla syksyllä – sarjassa nähdään muodin kuuluisimmat ammattilaiset!

AVAn uutuussarja Face kokoaa yhteen muodin kolme suurinta tähteä: Naomi Campbellin, Karolina Kurkovan ja Coco Rochan.

Syksyn uutuussarjassa Face huippumallit etsivät AVAlla itselleen seuraajaa eli muotimaailman uutta kasvoa. Sarjan juontajana toimii Huippumalli haussa -sarjasta tutuksi tullut malli ja valokuvaaja Nigel Barker.

Sarjan idea on yksinkertainen. Campbell, Rocha ja Kurkova valmentavat kukin neljää tyttöä, jotka he ovat itse valinneet tiimeihinsä. Joka jaksossa tiimien taidot laitetaan koetukselle huippumallien ideoimissa tehtävissä. Loppujen lopuksi kyseessä on yksilökilpailu – kauden päätteeksi vain yksi mallikokelas voittaa kisan ja sopimuksen kosmetiikkayrityksen kasvona.

Tässä ohjelmassa kilpailevat konkarit!

Toisin kuin monissa muissa mallikilpailuissa, tämän kisan mallikokelaat eivät ole untuvikkoja, vaan heillä on jo perustaidot hallussa ja monella vuosien ura mallina. Kisan vanhin osallistuja on 26-vuotias, mukana on äitejä sekä kisaajia ympäri maailmaa, Valkovenäjältä, Australiasta sekä vuoden 2011 Miss Kiina.

Kisa lähtee käyntiin yksinkertaisella, mutta haastavalla käänteellä: Kilpailijoista otetaan meikittä yksi ainut kuva. Se joko onnistuu tai ei onnistu ja määrittää sen, jatkuuko matka huippumalliksi vai ei. Kun kausi etenee, luvassa on todellista draamaa – niin mallikokelaiden kuin mallivalmentajienkin kesken. Saako Naomi pidettyä kuuluisat hermonsa kurissa? Huippuvalmentajat sekä heidän suojattinsa laittavat tässä kisassa itsensä täysillä likoon.

Mallireality Face alkaa AVAlla ke 11.9. klo 21.

AVA

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja