Talent-tuomari Ernest Lawsonille perhe menee kaikkien töiden edelle: "Olen tiennyt nuoresta aikuisuudesta asti, että haluan olla isä"

9:40
Ernest Lawson mukana tälläkin kertaa Talent Suomessa! Uutisaamussa mies vieraili viime kauden jälkeen kertomassa jännittävästä finaalista.

Näyttelijä Ernest Lawson nähdään jälleen Talent Suomi -ohjelman uudella kaudella tuomaristossa.

Maailman suosituin viihdeohjelma Talent sykähdyttää ja tempaa mukaansa MTV3-kanavalla sunnuntaista 7. helmikuuta alkaen.

Arvovaltaisessa tuomaristossa esityksiä arvioivat jo viime kaudelta tutut Ernest Lawson,HP Parviainen, Krista Siegfrids ja Jorma Uotinen.

Lawsonille uuden kauden teko on ollut erityisen mielenkiintoista. Ohjelman alkukarsinnat kuvattiin syksyllä Hämeenlinnassa. Maaliskuussa starttaavat ohjelman suorat lähetyksen.

– Ihanaa oli tehdä lisää tätä ohjelmaa. Opettelin siihen, etten ole missään roolissa vaan minun pitää antaa palautetta näille ihmisille katsojan näkökulmasta, Lawson kertoo.

Kaikki eivät olleet aina samaa mieltä esiintyjistä tuomaristossa.

– Se tekee siitä myös kiinnostavaa.

Tuomisto päästi tutustumaan myös toisiinsa hieman paremmin, koska he yöpyivät kuvauksien vuoksi paikkakunnalla ja viettivät aikaa keskenään myös iltaisin.

– Olimme yhtenäisimpiä kuin aiemmalla kaudella. Tutustuttiin toisiimme paremmin. Kyllä se hioi meidät tosi läheisiksi.

Uudet työkuviot

Koronavuosi toi Lawsonille uuden tavan tehdä töitä. Kuvaustöiden lisäksi mies on tehnyt hommia erilaisten virtuaalikeikkojen muodossa.

– Korona pakotti keksimään itsensä uudelleen. On ollut pakko. Toinen vaihtoehto olisi ollut möllöttää sohvalla.

Kahden pienen tyttären isälle työn ja perhe-elämän tasapainottelu on antoisaa.

– Ihanaa, että on kaksi lasta, jotka ovat eri vaiheessa. Se on sellainen rooli ja asia mitä olen aina salaisesti haaveillut. Olen tiennyt nuoresta aikuisuudesta asti, että haluan olla isä.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 7.2. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja